HomeMAGAZINEurovisionEUROVISION 2017: Malta merge la Kiev cu Claudia Faniello

EUROVISION 2017: Malta merge la Kiev cu Claudia Faniello

Malta a ales să meargă în Ucraina cu o artistă foarte iubită de publicul maltez. Este vorba de Claudia Faniello și piesa „Breathlessly”, care a câștigat selecția malteză în luna ianuarie. 

 

Claudia va fi cel de-al 30-lea reprezentant al Maltei în competiția europeană. Ea a debutat în 2006 la Malta s song for Europe și de atunci nu a ratat nicio șansă de afirmare, luând parte la diverse festivaluri și concursuri. Despre piesă, Claudia spune că i-a luat răsuflarea din prima clip în care a ascultat-o și i-a fost propusă.

 

Ascultă aici piesa Maltei:

 

Malta în Eurovision:

Malta a debutat în concurs în 1071, iar din 1991, participă în fiecare an. Țara a terminat în top 3 de patru ori, dar încă nu a câștigat tot concursul. În noiembrie anul trecut, țara a găzduit pentru a doua oară Eurovision Song Contest Junior datorită victoriei din anul precendent. Anul trecut, Ira Losco, care a terminat pe locul al doilea în 2002, s-a întors în concurs și a terminat pe locul al 12-lea în Marea Finală cu 153 de puncte.

 

 

Foto Credit: eurovoix.com

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.scarlat@radardemedia.ro

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC 2017! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

No comments

Lasă un răspuns