HomeLIFE STYLEEurovision Junior 2009, sâmbătă live la TVR 1

Eurovision Junior 2009, sâmbătă live la TVR 1

Sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 21.15, TVR 1 şi TVR Internaţional vor  transmite în direct concursul Eurovision Junior 2009. Evenimentul se va desfăşura la Kiev, în aceeaşi sală din Palatul Sporturilor în care, la ediţia din 2005 a concursului, România s-a clasat pe locul al treilea cu piesa „Let me try” interpretată de Luminiţa Anghel şi Sistem.

Reprezentanta noastră din acest an la Eurovision Junior este Ioana Bianca Anuţa, de 15 ani, din Slatina. Ea va interpreta piesa „Ai puterea în mâna ta”, iar pe scena concursului va evolua alături de cinci tinere dansatoare din Oradea: Ivana Farc, Alexandra Sabău, Andreea Margin, Cristina Pandrea şi Diana Păcurar. România va intra în concurs a patra, după Suedia, Rusia, Armenia, fiind urmată de Serbia, Georgia, Olanda, Cipru, Malta, Ucraina, Belgia, Belarus şi Macedonia.

Spectacolul de 120 minute se anunţă a fi unul grandios şi va fi prezentat de frumoasa artistă ucraineană Ani Lorak şi de Timur Miroshnichenko, un foarte popular prezentator de televiziune din ţara-gazdă. Piesa câştigătoare va fi aleasă în baza voturilor primite de la telespectatori şi de la juriile de specialitate din fiecare ţară, ponderea fiind de: 50% televoting şi 50% juriu.

www.tvr.ro

Ce performante vor reusi Paula Seling si Ovi la Eurovision 2010

View Results

Loading ... Loading ...

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns