HomeMAGAZINEurovisionEUROVISION 2017: Slavko Kalezić va cânta „Space” pentru Muntenegru

EUROVISION 2017: Slavko Kalezić va cânta „Space” pentru Muntenegru

O altă zi aduce un alt stat care va concura contra României la Kiev în luna mai. Muntenegrul a optat anul acesta pentru o selecție internă, iar norocosul desemnat de ei este nimeni altul decât Slavko Kalezić.  

 

Slavko s-a născut în 1985 și a devenit faimos în 2013, după participarea sa la X Factor Adria. Din 2008, el a devenit membru permanent al ansamblului de teatru național din Muntenegru. A apărut, de asemenea în numeroase filme și seriale, iar recent și-a lansat și albumul de debut, „The Dream of Eternity.”

 

 

Muntenegru la Eurovision:

În cadrul concursului, Muntenegru a debutat în anul 2007, având 8 participări. Micul stat a prins finala de două ori în 2014 și 2015. Cel mai bun rezultat l-au avut în 2015, locul 13, cu piesa „Adio” a lui Knez, iar cel mai prost a fost chiar anul debutului, când s-au clasat pe locul 22 în semifinală. Va reuși Slavko să aducă țara pe un loc mai bun anul acesta? Spune-ne părerea ta în rubrica de comentarii.

 

Foto Credit: kulturna-srbija.blogspot.ro, blog.prinz.de

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.scarlat@radardemedia.ro

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC 2017! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

No comments

Lasă un răspuns