HomeMAGAZINEurovisionEXCLUSIV Alyona Lanskaya (Belarus): „”Playing with fire” este una din cele mai bune piese pe care le-am auzit la Eurovision”

EXCLUSIV Alyona Lanskaya (Belarus): „”Playing with fire” este una din cele mai bune piese pe care le-am auzit la Eurovision”

Reprezentanta Belarusului la Eurovision 2013 a fost invitata speciala a Finalei Selectiei Nationale Eurovision 2013. Alyona Lanskaya a prezentat in premiera piesa „Solayoh” pe care o va canta pe scena din Malmo, iar noi nu am ratat ocazia sa-i luam un scurt interviu.

Cum te simti ca reprezentanta a Belarusului la Eurovision 2013?

Este ca un vis implinit pentru mine. De cand eram mica si urmaream concursul la televizor mi-am dorit acest lucru. A fost greu, am reusit dupa a treia incercare si inca nu-mi vine sa cred ca ma aflu aici, in Romania, si imi promovez piesa.

Am aflat ca iti place foarte mult piesa „Playing with fire”, care a reprezentat Romania la Eurovision 2010. Ce alte piese care au mai participat la Eurovision iti plac?

Intr-adevar, „Playing with fire” este una din cele mai bune piese pe care le-am auzit la Eurovision si pe care o fredonez destul de des, insa concursul acesta mi-a facut cunoscute multe voci si melodii foarte bune. Sunt foarte multe care mi-au placut si nu pot sa ma gandesc acum si sa spun.

Ai ascultat melodiile din acest an? Care crezi ca sunt principalele tale contracandidate?

Am ascultat o parte din piese, din care mi-au atras atentia cateva, insa consider ca ar fi nedrept sa nominalizez o tara din moment ce nu am ascultat toate melodiile.

Ce-ti doresti de la aceasta participare la Eurovision?

Bineintles, imi doresc sa castig sau sa obtin o clasare cat mai buna, insa consder ca este si o buna oportunitate de a ma face pe mine si muzica mea cunoscute publicului european.

Pregatesti un show special pentru scena din Malmo?

Toti concurentii vor veni cu ceva special care sa atraga atentia. De asemenea, echipa mea pregateste un show insa nu pot dezvalui prea multe momentan.

Puteti revedea prestatia Alyonei in cadrul Finalei Nationale a Romaniei mai jos:

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns