HomeINTERVIUAnna Lesko: „Sunt foarte multumita de tot ce se intampla aici”

Anna Lesko: „Sunt foarte multumita de tot ce se intampla aici”

Aseara a avut loc, la Cinema Patria, lansarea videoclipului celui mai nou single Anna Lesko, „Wake up”. La eveniment a fost prezenta presa, figurantii din videoclip, membrii casei de discuri Cat Music si membrii companiei Live Artist.

Dupa ce am putut viziona un making off si videoclipul propriu-zis, Anna a acordat un interviu publicatiei noastre pe care il puteti citi mai jos:

Buna, Anna! Suntem la lansarea videoclipului tau. Spune-ne cum au decurs filmarile?

Filmarile au decurs foarte frumos, sunt foarte multumita, am lucrat cu Alex Ceausu, am avut foarte multa figuratie, am avut acele masini tunate, acele motociclete foarte puternice, dupa cum ati vazut… Sunt foarte multumita! A fost foarte frumos. Filmarile s-au desfasurat la cazinoul Sinaia carora le multumesc foarte mult pe aceasta cale, iar rochiile mi-au fost asigurate de Catalin Botezatu si casa de moda BienSavyy.

Publicul a avut o reactie exploziva dupa ce a vizionat clipul. Te asteptai la acest lucru?

Nu stiu! Nu m-am gandit, atunci cand l-am facut poate am reusit sa impartasim, cu cei care-l vor viziona pentru prima oara, sinceritatea noastra si dorinta aceasta pe care am avut-o, vibratia pentru acest produs.

Cum ai lucrat cu baietii de la Narcotic Sound?

Am lucrat foarte bine. A fost foarte frumoasa colaborarea. Baietii se implica foarte mult, au grija de artist, au grija sa existe o atmosfera, sa existe un limbaj. A fost foarte frumos.

Te astepti ca piesa sa ajunga si peste hotare?

De ce nu? Ar fi bine, dar nu ma concentrez neaparat la acest lucru. Mie imi place publicul din Romania, imi place Romania, astfel ca sunt foarte multumita de tot ce se intampla aici.

Unde vei canta de Revelion?

De Revelion voi canta in mai multe locuri. Voi canta si in Bucuresti, si la Targoviste si la Bran si mai vedem….

Ce planuri are Anna Lesko pentru 2012?

Planuri mari! Vreau sa va spun ca acesta este abia inceputul, asa simt eu. Dupa atatia ani asa simt – un mare inceput.

In final, ai un mesaj pentru cititorii Radar de Media?

Dragii mei cititori Radar de Media, va iubesc, va pup, Sarbatori fericite si va rog sa urmariti noul meu videoclip “Wake up”.

 

Puteti urmari videoclipul piesei „Wake up!” mai jos:

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns