Connect with us

MAGAZIN

Exclusiv: Cuplul Mircea Rednic – Viorel Hizo a preluat conducerea tehnica a Valenciei

Published

on

Stire de ultima ora primita la adresa redactiei prin posta electronica via aeroportul international Mbuba Nzombi din Kigali, Uganda: cuplul de ipochimeni Mircea Rednic – Viorel Hizo a semnat azi noapte un contract pe o durata de 4 luni, 3 saptamani si 2 zile (432), cu celebra formatie de prima liga spaniola, CF Valencia. 

Dupa negocieri intense care s-au soldat cu transpiratie urat irositoare si infometare publica, cei doi, Puriul Tuciuriu si Dulaul (dupa cum sunt cunoscuti in fotbalul international), au decis ca pot face o echipa perfect compatibila cu simturile transmise prin vanturi, ale  patronului Valenciei

Obiectivul lor il reprezinta calificarea in faza grupelor de copii si juniori ale cupei campionilor intergalactici din Peninsula Crimeea si depasirea cu brio a hoardelor  de fotbalisti mauri proveniti din Tara Motilor.

Cei de la Valencia au dorit intens aducerea celor doi pentru ca imediat pe felie se aflau cei de la AC Milan care nu de putin ori si-au manifestat interesul in a-i aduce la carma echipei italiene. Negociatorul si translatorul lor a fost nimeni altul decat Ion Ionescu de la Brad.

Acesta din urma a facut o promisiune solemna fata de suporterii Valenciei:  Ionescu de la Brad a anuntat astazi ca pe lista scurta de transferuri se afla Mugur Bolohan, Mihaela Geoana, Iftodi, Lita Dumitru, Costin Stucan, Viorel Lis si Paula Iacob,  care  si-au reziliat contractele cu fostele lor echipe si se antreneaza acum prin canalizarile bucurestene.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare !

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

MAGAZIN

Canalul de YouTube „iUmor” a înregistrat astãzi 1.000.000 de abonaţi

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Astãzi, pe canalul de YouTube „iUmor” a fost înregistrat abonatul cu numãrul un milion, emisiunea de la Antena 1 devenind astfel singura emisiune tv din România cu un milion de abonaţi care „gustã” din plin clipurile concurenţilor şi ale câştigãtorilor care au fãcut senzaţie pe scena emisiunii difuzate în fiecare duminicã, de la ora 20:00, de-a lungul celor cinci sezoane.

Canalul „iUmor” a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, adunând aproximativ 90.000 de subscriberi, iar din aprilie 2016, de când şi-a schimbat denumirea a ajuns la perfomanţele de astãzi, adicã nu mai puţin de 1.000.000  de abonaţii.

În total, canalul însumeazã peste 3 miliarde de minute vizionate ( 3.241.950.139) şi un total de 1412 de clipuri încãrcate, reprezentând 628.770.136 de vizualizãri. Minutele de vizionare dintr-o singurã zi, însumate, reprezintã un total de 35 de ani, iar totalul minutelor vizionate de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna 6164 de ani.

Coco Marinescu, concurentul care l-a determinat pe Mihai Bendeac sã-şi toarne un pahar de apã în cap în primul sezon al emisiunii „iUmor” conduce clasamentul celor mai vizionate videoclipuri de pe canalul „iUmor”, cu peste 8.6 milioane de vizualizãri şi un total de aproximativ 64 de milioane de minute de vizionare, fiind urmat de Cãtãlin Bordea cu 6.5 milioane de vizualizãri şi aproximativ 55 de milioane de minute de vizionare.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Un altfel de eveniment de golf care reunește profesioniștii și amatorii

Published

on

Asociația Golferilor Profesioniști din România anunță între 8-10 Iunie 2018 primul eveniment de golf din seria ‚PRO-AM Golf for everyone’, organizat la Clubul de Golf Paul Tomiță din Pianu de Jos. 

Actualii jucători de golf, profesioniști sau amatori, reprezintă o nișă care are toate șansele să devină tot mai importantă, odată cu apariția mai multor terenuri de golf în țară (actualmente 9: Clubul Diplomatic, Club Tite Golf Resort, Kings Land Country Club, Lac de Verde Golf Club, Selas Golf & Polo Club, Sun Garden Golf & Spa Resort, Transilvania Golf Club, Theodora Golf Club și Golf Club Paul Tomița).

Sub numele-motto al evenimentului (Golf for everyone) Asociația Golferilor Profesioniști din România și-a propus, încă de la înființare, să crească popularitatea acestui sport, să schimbe mentalități și să contribuie la dezvoltarea lui în România. Fiind un sport care se poate juca atât outdoor, cât și indoor, poate fi adoptat de mai multe cluburi, un alt obiectiv al Asociației fiind acela de a revitaliza platforma de colaborare inter-cluburi, atrăgând parteneri strategici din sectorul public sau privat.

PRO-AM Golf for everyone  (ediția 1) va avea loc între 8 și 10 Iunie 2018 la Clubul de Golf Paul Tomița tocmai pentru a onora memoria primului jucător profesionist de golf din țară, care a iubit enorm acest sport, dedicându-i întreaga viață. Paul Tomița (1914-2004), întemeietorul golfului românesc, a fost și profesorul Regelui Mihai I, precum și al altor familii istorice (Bibescu, Brâncoveanu, Cantacuzino, Ghica, Știrbei). În plus, odată cu centenarul Marii Uniri, nu se putea alege o locație mai plină de semnificație decât în inima țării, în județul Alba – locul de baștină al maestrului Paul Tomiță, care a înființat în 1995 la Pianu de Jos primul club de golf privat din țară.

Evenimentul vine cu o structură de premiere unică, propunându-și să atragă maximum 22 jucători profesioniști și 88 amatori (aceștia jucând în flight-uri de 1 profesionist + 4 amatori). 3 renumiți jucători de top și-au confirmat deja prezența în calitate de ancore eveniment: Austin Curtis, David Foster și Duncan Muscroft. Pe 8 Iunie echipele se vor forma și antrena, pe 9 Iunie va fi ziua competiției (cu multe alte activări conexe pentru jucători și spectatori), ceremonia de premiere și cina festivă iar pe 10 iunie profesioniștii vor juca amical cu amatorii, vor susține workshop-uri și vor juriza o competiție pentru juniori.

„Iubesc și practic acest sport din 2005 și mă bucur să am ocazia prin AGP să ‚unesc’ jucătorii împătimiți deja sau pe cale să se îndrăgostească de golf. În cadrul Asociației ne-am propus să contribuim la promovarea beneficiilor practicării acestui sport, să creăm programe naționale pentru tânăra generație, să activăm cât mai multe colaborări între cluburile din țară și din afara ei, să creștem gradul de competitivitate și să aducem schimbări pe plan legislativ prin profesionalizarea serviciilor din această industrie și alinierea la standardele europene, inclusiv recunoașterea profesiilor specifice industriei. ‚PRO AM Golf for everyone’ reprezintă un eveniment unic în calendarul competițional 2018 și credem că va crea senzație în rândul tuturor pasionaților de golf, pe care-i invităm să se înscrie.” declară domnul Sebastian Grecu, Vicepreședintele Asociației Golferilor Profesioniști din România.

„Suntem onorați să găzduim prima ediție a ‚PRO-AM Golf for everyone’ la Pianu de Jos, acolo unde s-a născut omul care a pus bazele acestui sport în România. Fără Paul Tomița golful românesc nu ar fi ce este azi, terenul de la Clubul de Golf Paul Tomița fiind în continuare singurul de 18 cupe din țară, cu un traseu de 6061m pentru domni și 5165 pentru doamne. Îi așteptăm cu brațele deschise pe jucători și le promitem o experiență de neuitat, plină de emoție dat fiind că anul acesta aniversam 100 ani de la Marea Unire de la Alba Iulia, precum și 104 ani de la nașterea marelui profesor.” spune domnul Ioan Istrate, Președintele Asociației Clubul de Golf Paul Tomița.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Mirela Vaida a plecat la Londra după ce a aflat că va juca rolul Donnei în musicalul ”Mamma Mia”

Published

on

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Mirela Vaida, pe care telespectatorii o pot vedea în direct, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, are un program extrem de încărcat în ultima perioadă.

Pe lângă emisiunea zilnică, unde prezintă povești impresionante de dragoste, artista mai lucrează la un proiect. Ea va interpreta rolul „Donnei” în musicalul „Mamma Mia”, primul musical de pe Broadway produs în România, 100% independent, ce va avea premiera în luna mai, la Sala Palatului.

Mirela Vaida susține că a fost atât de încântată de rolul acesta încât a mers împreună cu soțul ei la Londra, acolo unde acest musical se joacă în fiecare zi, tocmai pentru a vedea spectacolul original și pentru a-și forma și mai bine o imagine a ceea ce va trebui să facă odată întoarsă acasă.

”M-am dus la Londra într-un weekend. Să văd despre ce vorbim și la ce ne raportăm. Și mi-a plăcut foarte, foarte mult energia lor. Am venit acasă foarte încântată și ambiționată. Mi-am zis că dacă ei pot, putem și noi. Mi-a plăcut foarte tare starea lor. Chiar dacă nu avem școală de musical. Mi-a plăcut foarte tare starea lor. Avem și noi dăruință, putere de muncă, talent, o echipă foarte frumoasă și ne avem unii pe alții. Fiecare fuge de acasă, de la joburile zilnice, de la problemele pe care le are și merge acolo”, mărturisește Mirela Vaida care se împarte între emisiunea ”Totul pentru dragoste”, familia ei și acest musical din distribuția căruia este foarte încântată că face parte.

„Mamma Mia!“, musicalul pe melodiile ABBA, care a cucerit întrega lume și care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunții, care își dorește să-și cunoască tatăl natural și să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante! Așa că decide să-i invite pe micuța insulã grecească pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neașteptate, care vor crea multe momente amuzante.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending