Connect with us

Eurovision

EXCLUSIV Interviu cu Magdalena Tul, reprezentanta Poloniei la Eurovision 2011

Published

on

Magdalena Tul va reprezenta Polonia la Eurovision 2011 cu piesa ,,Jestem”. Ea va deschide ediţia din acest an participând în prima Semifinală şi intrând în concurs cu numărul 1.

Magda va deschide şi sesiunea de repetiţii care va începe Duminica aceasta la Dusseldorf, însă până să plece în Germania şi-a făcut timp să răspundă la câteva întrebări pentru noi.

Au trecut aproape două luni de când ai câştigat Finala Naţională din Polonia. Cum te simiţi în calitate de participantă la Eurovision?
Mi-a luat foarte mult timp să realizez că voi reprezenta Polonia la Dusseldorf şi trebuie să recunosc că nu mi-a fost uşor. A trebuit să iau foarte multe decizii, a trebuit să muncesc foarte mult şi să-mi pregătesc apariţia din Semifinală şi participarea la numeroasele repetiţii. Şi mai am destule lucruri de pus la punct. M-am săturat de atâtea pregătiri şi abia aştept să ajung acolo.

Cum ţi-ai descrie piesa într-o frază?
Piesa are o dublă semnificaţie pentru mine. Pune în evidenţa punctele forte ale sexului frumos, însă în viziunea mea, este vorba despre energia şi puterea femeii care ştie ce vrea. ,,Jestem” înseamnă ,,Sunt aici”.

,,Jestem” are şi o versiune în Engleză. De ce ai ales să cânţi în Poloneză la Dusseldorf?
Piesa a fost scrisă în Poloneză iar în Finala Naţională am cântat tot în Poloneză. După ce am câştigat m-am gândit la posibilitatea să înregistrez o versiune în Engleză pentru promovare. Dar în timpul săptămânii care preceda anunţul a apărut o nouă versiune reorchestrată, în Engleză, pe care am trimis-o la Dusseldorf. Însă nu am avut prea mult timp să iau o decizie aşa că am retras aplicaţia, înlocuind-o cu versiunea Poloneză. Cred că decizia a fost intuitivă dar am fost ajutată şi de mail-urile primite de la fanii mei. Cum am mai spus şi în alte interviuri, este o oportunitate foarte bună ca să-mi fac limbă natală cunoscută.

Ce contează cel mai mult în obţinerea succesului la Eurovision, în opinia ta?
În opinia mea, piesa este cea mai importantă. Întregul spectacol se învârte în jurul ei, iar succesul depinde de ea.

Poţi să ne spui câte ceva despre show-ul pe care îl pregăteşti pentru scena din Dusseldorf?
Comparativ cu spectacolul din Polonia, va fii complet diferit şi un pic mai ,,feminin”. Dar dacă dau mai multe detalii acum aş elimina elementul surpriză.

Vei deschide concursul Eurovision 2011. Ce simţi în legătură cu acest lucru?
Voi cânta chiar la începutul primei Semifinale. A fost decizia mea. Înainte de a pleca la şedinţa organizatorică, Maria (managerul delegaţiei poloneze) m-a întrebat ce poziţie aş alege în cazul în care ar câştiga această posibilitate. De fapt, ea a câştigat prima această posibilitate. Astfel că înainte de a pleca la tragerea la sorţi eu i-am transmis să aleagă numărul 1. A fost numărul meu norocos în timpul Preselecţiei Naţionale în ciuda faptului că aproape toată lumea spune că este cea mai rea poziţie de start posibilă. Decât să mă plâng, am început să văd partea bună a lucrurilor. Nu este fantastic să începi show-ul pe care toţi îl aşteptau nerăbdători? Şi nu este mai puţin stresant dacă deschizi concursul? Există un singur dezavantaj; suntem şi primii care încep repetiţiile. A noastră este programată la ora 9 dimineaţa.

Ce crezi despre prima Semifinală?
Vreau să realizez cu succes tot ce mi-am propus şi am plănuit, pe scenă. Ar fii minunat dacă aş avea şansa să concurez în Finală.

Ai ascultat celelalte piese participante? Care îţi plac?
Am ascultat majoritatea compoziţiilor şi fiecare include ceva ce îmi place. Trebuie să recunosc faptul că sunt de o calitate foarte ridicată. Îmi este foarte greu să fiu obiectivă deoarece este pentru prima data când sunt foarte interesată de acest concurs, din motive evidente, însă cred că cel puţin câteva piese au şansa să devină Hituri Internaţionale.

Ce părere ai despre piesa care reprezintă România la Eurovision 2011?
Îmi plac Hotel FM iar ,,Change” este o piesă foarte ritmată şi puternică.

Ce altceva ştii despre România?
Nu am fost niciodată în România dar sper să am şansa să vă vizitez . Aceste interviuri sunt o oportunitate foarte bună pentru cineva ca să-şi extindă cunoştinţele despre o anumită ţară, însă dacă îţi doreşti într-adevăr să ai mai multe cunoştinţe despre viaţa socială şi culturală a locuitorilor, trebuie să mergi şi să stai acolo pentru o anumită perioadă de timp. Doar cunoştinţele din cărţi nu sunt de ajuns. Cât despre muzica românească, emisiunea ,,Jaka to melodia” (Numeşte piesa) în care, de regulă, cânt, a avut deja, în calitate de invitaţi, două trupe româneşti: Akcent şi Morandi.

Ce ţări vei vizita în turneul de promovare?
Am participat la concertul din Amsterdam. Voi merge şi în Grecia. Sunt concentrată pe pregătiri şi spectacol. Nu am plănuit un turneu de promovare. Cred că cei cărora le place piesa mea o vor vota pur şi simplu. Dacă nu le place, nici măcar turneul nu va ajuta cu nimic.

În afara unei victorii sau a unei clasări cât mai bune la Eurovision ce alte aşteptări mai ai de la această participare?
Vreau ca telespectatorii polonezi să fie mândri de prestaţia mea. Cel mai important lucru este să fii în stare să îţi spui ţie însăţi: ,,Chiar ai dat cel mai bun din tine!” Sper să pot spune acest lucru după ce voi cânta.

Lăsând Eurovisionul deoparte, ce altceva ar trebui să ştie fanii tăi din România despre cariera ta muzicală?
Sunt o cântăreaţă poloneză, cu mulţi ani de experienţă în teatrul muzical. De asemenea, lucrez ca interpretă sub diferite contracte temporare, fiind implicată şi în dublaj. Publicul polonez mă cunoaşte mai ales prin intermediul emisiunii de divertisment, intitulată ,,Name That Tune”, în care interpretez melodii arhi-cunoscute. În acelaşi timp mi-am dezvoltat şi abilităţile de compozitor, şi mă ocup constant cu scrierea şi producerea pieselor noi. Am înregistrat un album în limba Engleză, intitulat ,,V.O.H.- The Victory of Heart. Melodia ,,Jestem” (,,I am”) este una dintre propunerile recente.
Aventura mea cu muzica a început destul de devreme. Din câte îmi amintesc, încă din copilărie mi-am dorit o educaţie în domeniul muzical. L-am rugat pe tatăl meu să îmi cumpere sintetizatoare mici, încât să pot cânta piesele bine-cunoscute pe care le ascultam la radio. Primul meu vis a fost să mă înscriu într-o şcoală de muzică, iar apoi într-o şcoală sportivă după ce m-am îndrăgostit de dansul pe gheaţă. În pofida faptului ca au existat câteva persoane talentate în familia mea, incluzând-ul pe tatăl şi bunicul meu, care au cântat la vioară, şi fratele meu care cântă la chitară, părinţii mei nu au luat prea în serios muzica, şi au tratat-o doar ca pe un simplu hobby, cu toate acestea, m-au lăsat să îmi dezvolt abilităţile în domenii diferite, şi m-au încurajat să fac propriile alegeri. La vârsta de 12 ani m-am alăturat formaţiei de juniori, şi în scurt timp am decis că muzica şi cântatul este ceea ce aş dori să fac în viitor, şi de atunci totul gravitează în jurul acesteia.

În final, ai un mesaj pentru fanii tăi din România?
În primul rând, vreau să va mulţumesc pentru interviu. Vă urez mult noroc la Eurovision. Piesa voastră ,,Change” este chiar fantastică şi sper să ne întâlnim în Finală. Salutări calde din Polonia pentru Hotel FM şi toţi cititorii.

Mii de mulţumiri Magdei pentru acest interviu!

Mai jos puteţi asculta piesa ,,Jestem”:

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

Lasă un răspuns

Eurovision

EUROVISION 2018: The Humans urcă pe scena ESPreParty din Madrid

Published

on

Foto Credit: TVR

Membrii trupei The Humans se încălzesc în acest week-end la Eurovision Spain Pre-party, înainte de plecarea în Portugalia. Pentru Cristina, Adi, Alin, Alexandru, Alex, Adrian şi Corina, reprezentanţii noştri la cel mai mare concurs european de muzică, este ultima etapă din turneul internaţional de promovare a piesei „Goodbye”.

 

„Abia am ajuns la Madrid şi suntem foarte încântaţi de tot ceea ce se întâmplă aici. Ştim că în Spania sunt foarte mulţi români, iar unii dintre ei ne-au scris că vor fi prezenți la concert. Sperăm să avem ocazia să ii salutăm şi să petrecem cât mai mult timp alături de ei”, au declarat The Humans la sosirea în capitala Spaniei.

Artişti din 21 de ţări participante la ediţia Eurovision de anul acesta se vor întâlni în cadrul unui eveniment de promovare la Madrid. Reprezentanţii României în concurs, trupa The Humans, vor avea, astfel, şansa de a interpreta piesa „Goodbye” şi în faţa publicului spaniol.

 

„Suntem nerăbdători să urcăm pe scenă, unde vom cânta cu aceeaşi dorinţă de a transmite emoţia şi mesajul piesei noastre ca şi la celelalte evenimente de promovare. De asemenea, ne bucuram să luam din nou contact cu tot ce reprezintă Eurovision şi să petrecem alături de ceilalţi participanţi, care deja cunosc câteva fraze în limba română. Emoţia este cu atât mai mare, cu cât ştim că, după scena de la Madrid, urmează cea din Lisabona, unde vom avea onoarea şi responsabilitatea de a ne reprezenta ţara. Fiţi alături de noi şi votaţi România!”, au adăugat artiştii, înainte de întâlnirea cu presa iberică.

Concertul de la Madrid va avea loc sâmbătă, 21 aprilie, în Sala La Riviera şi este organizat de publicaţia eurovision-spain.com.  

Tema evenimentului este centrată pe aniversarea a 50 de ani de la prima victorie a Spaniei la Eurovision – Massiel cu piesa „La La La”, în 1968. Momentul coincide cu organizarea concursului, în premieră, în ţara vecină, Portugalia, motiv pentru care, la concert participă invitaţi speciali precum Lucía Pérez (concurent la Eurovision 2011), Filipa Sousa (participant în 2012) sau Susanne Georgi (reprezentanta Andorei în 2009).

Turneul de promovare organizat pentru melodia „Goodbye”, cu care The Humans ne reprezintă la Eurovision 2018, a mai cuprins evenimente muzicale în Berlin şi Tel Aviv.

Sub sloganul „All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena din Lisabona, reprezentanţii celor 43 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru,  Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie.

 

Concursul va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai şi va fi transmis în direct la TVR 1.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018: The Humans susţin un recital în Israel

Published

on

Foto Credit: TVR

În a doua zi a Sărbătorilor Pascale, The Humans, reprezentanţii României la Eurovision Song Contest 2018, vor decola spre Tel Aviv, pentru a promova piesa “Goodbye” în cadrul evenimentului „Israel Calling 2018”.

Cea de-a treia ediţie a show-ului din Ţara Sfântă dedicat Eurovision Song Contest se va desfăşura pe durata a patru zile, în două oraşe diferite şi se anunţă plină de surprize. Evenimentul, iniţiat de cunoscutul producător de televiziune Tali Eshkoli, va beneficia de o expunere uriaşă: toate momentele importante vor fi transmise în timp real, pe Twitter, Instagram şi Facebook şi nu vor lipsi  conferințele de presă, cu mass-media locală și străină.

 

„Suntem fericiţi pentru că am fost invitaţi la concertul de promovare din Israel. Ne dorim ca piesa noastră, „Goodbye”, să se facă din ce în ce mai remarcată şi mesajul nostru să ajungă departe, la cât mai mulţi oameni. Vrem să cucerim fanii Eurovision şi să primim voturi din partea lor în finala de la Lisabona”, au spus The Humans, la plecarea spre Tel Aviv. „Sperăm ca la acest eveniment să ne întâlnim şi cu românii plecaţi în Israel, susţinerea lor fiind deosebit de importantă pentru noi. Vom cânta cu tot sufletul, astfel încât să avem o prestaţie memorabilă. Ne încearcă un sentiment de mândrie şi, în acelaşi timp, de responsabilitate pentru că reprezentăm România şi avem emoţii, dar sunt unele constructive care ne vor ajuta să transmitem mesajul şi emoţia noastră. #IsraelSayHelloToGoodbye”,.au adăugat reprezentanţii noştri la Eurovision 2018.

 

În avanpremiera show-ului, artiştii au fost invitaţi să cunoască oraşele Tel Aviv, Ierusalim şi Portul Herzliya. Un moment inedit va avea loc în ziua spectacolului, când participanţii vor planta copaci în „Pădurea Eurovision”. Punctul culminant va avea loc în seara zilei de 10 aprilie, la Tel Aviv, unde, pe scena montată în Piaţa Rabin, se va desfăşura un concert live.

Pe lângă concertele susţinute, artiştii vor avea întâlniri cu presa, dar şi cu numeroşii fani Eurovision care vor veni la eveniment.

Sub sloganul „All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena din Lisabona, reprezentanţii celor 43 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru,  Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie.

Concursul va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Analiză piese participante EUROVISION Portugalia 2018 – partea II

Published

on

Radar de Media revine cu a doua parte a recenziei pieselor participante în cea de-a doua semifinală Eurovision 2018. 43 de piese se vor lupta în cea mai mare competiție muzicală din lume, iar RTP, televiziunea portugheză ne promite un spectacol grandios dedicat oceanului și care va avea drept slogan „îmbarcarea”.

Așadar, voi analiza restul de 18 piese care vor concura în semifinala a doua și aștept părerile voastre în secțiunea de comentarii.

 

Rusia

 

Pe Julia o cunoaștem de anul trecut când Rusia a încercat să-și spele păcatele și să trimită o cântăreață în scaun cu rotile în Ucraina. Jocul n-a ținut pentru că Julia a făcut greșeala de a susține un concert in Crimeea, teritoriu anexat de ruși fără acordul Ucrainei. Știti povestea, nu intru în detalii. Ideea e că Rusia a folosit cumva figura asta și neavând voie să participe anul trecut au trbuit să o trimită și anul acesta. Așa ne-am ales cu o baladă pop dramatică numită „I won’t break”. Cea mai bună parte e finalul videoclipului în care din fața Juliei izvorăște un pârâu de munte. Foarte original.  Cu un procent de 100% de calificare Radar nu se îndoiește că va eșua în 2018, dar dacă vorbim strict de piesă și de moment artistic nu va fi memorabil. Multă baftă, Julia! Te așteptăm și la anul… de ce nu?

 

Serbia

 

Să trecem repede peste piesa asta. Nu că n-ar fi originală, dar seamănă perfect cu alte 6 din 10 piese cu care ne-a obișnuit Serbia. Nu pot să descriu ce mă face să simt melodia, dar abia aștept să văd cum va fi pusă în scenă. Au două posibilități. Prima ar fi să ne lase cu gura căscată și a doua, puțin mai realistă, să iasă un moment penibil pe care să încerce să-l șteargă cumva din istorie. Necalificat.

 

Danemarca

 

Piesa e bună. Ne captează, ne emoționează și ne duce cu gândul la Pirații din Caraibe. Una peste alta, Danemarca a făcut o treabă bună alegând piesa asta cu care cu siguranță nu va avea probleme în drumul spre finală. Tot tabloul este un fel de imn bine compus și usor de fredonat. Așa da!

 

Romania

 

Țara noastră vine cu un moment mai puțin spectaculos vizual, dar care din punctul meu de vedere va ieși bine datorită vocii Cristinei, a picioarelor și părului ei și desigur, diasporei numeroase. Goodbye este o piesă compusă foarte bine, care deși nu are un moment epic care să eclipseze toată sala se poate capta cu ușurință publicul ce a rămas adept muzicii anilor ’90. Abia aștep să văd ce concept de show vor pune în scenă cei de la The Humans. La partea calificare sunt sigur că nu vor exista probleme datorită juriilor de specialitate care vor aprecia momentul cu siguranță.

 

Australia

 

A patra oară pe scena Eurovision, Australia ia în serios concursul pe care îl difuzează de peste 30 de ani. Acolo oamenii stau efectiv treji la 5 dimineața când se dă start televot. Australia e un fenomen interesant de urmărit și datorită obiectivității cu care trimit punctele. Știați că România a primit 10 puncte la televotul australian de anul trecut? Despre piesă nu pot spune că e senzațională. E o piesă pop ritmată și foarte bine orchestrată, dar e cert că nu Australia va străluci anul acesta pentru că o reții abia după ce o asculți de câteva ori. Calificată 100%

 

Norvegia

 

Norvegienii ne propun un kitsch cu care vor să cucerească Europa. Faptul interesant e că vine de la Alexander Rybak, norvegianul care a deținut recordul absolut până în 2016 când s-s schimbat sistemul de vot. Piesa e proastă însă Alexander are o charismă care o să-l ducă în finală măcar pentru ceea ce a reprezentat la un moment dat, fapt susținut și de casele de pariuri. Așa nu, Norvegia!

 

Moldova

 

Moldova ne propune o altă piesă încărcată de tradițional și etno. Piesa sună ca un revamp de Zdob și Zdub mixat cu grijă cu hora lui Nely Ciobanu până s-a ajuns la ceva grotesc. S-ar putea ca Moldova să fie surpriza serii și să se califice dacă vin cu un show bun penetru că diaspora va vota etno. Oricum, locul 3 de anul trecut va rămâne etalon pentru frații noștri ceva timp de acum încolo.

 

San Marino

 

Micuțul San Marino a făcut o selecție internațională fiind pentru prima dată când au organizat o finală. Malteza Jessika s-a ales cu trofeul și va reprezenta statul la Lisabona. Piesa lor e adorabilă și ne dă o stare de bine, dar Radar cerede că e insuficient pentru a se califica.

 

Olanda

 

Olanda l-a selectat intern pe cântărețul country Waylon. Casele de pariuri văd piesa asta în top 10, dar cred că piesa lui din 2014 era mult peste. Nu e ceva ieșit din comun pentru olandezi să trimită genul ăsta de muzică la Eurovision, dar va reprezenta binemeritata pauză de pipi pentru publicul român.

 

Muntenegru

 

A spus cineva Balcani? Inje ne cântă o baladă tipică cu ritmuri balcanice așa cum ne-au obișnuit toate țările foste iugoslave. N-aș putea da un verdict pentru piesa lor, dar dacă aș alege între Muntenegru și Serbia, cu siguranță aș alege a doua piesă. Mult succes, Muntenegru!

 

Suedia

 

Suedia își menține jocurile de lumini și grafica cu care participă din 2012 încoace, dar și-a cam pierdut strălucirea. La o populație de aproximativ 9 milioane s-au înregistrat aproximativ 14 milioane de voturi și la final am primit asta. Benjamin se pricepe să dea bine pescenă și cam atât. Piesa lui e salvată de backing vocaliști, dar datorită show-ului se va califica cu siguranță.

 

Ungaria

 

Ungaria ne provoacă puțină durere. Nu știu dacă e limba maghiară de vina, sau piesa în sine, sau ceva din ambele, dar nu ne place. Radar crede că era timpul ca Ungaria să stea pe bară un an.

 

Malta

 

Arhipelagul din Mediteraneeană ne propune piesa „Taboo”. Ușor chinuită și stânjenită, solista a reușit să ducă piesa până la capăt în Malta, dar nu cred că la Lisabona va avea același succes. Să-i dea cineva o pauză să respire, va rog! Fata are nevoie de o gură de apă urgent.

 

Letonia

 

Laura Rizzotto și piesa ei ne duce cu gândul la Fifty shades of Grey și are un oarecare ofect, dar nu e suficient. Piesa nu are un moment memorabil. Nu poate fi fredonată și cel mai probabil dacă va trece de semifinală vor datora mulțumiri juraților, ci nu televotului. Mediocră.

 

Georgia

 

După ce au organizat Eurovision Junior toamna trecută, georginii au așteptat celălalte 42 de piese și apoi s-au asigurat că vin cu o piesă mult mai proastă ca să nu cumva să se aleagă cu un alt trofeu. Dacă aveți răbdare, linkul e mai sus. Așa nu, Georgia! Rușine!

 

Polonia

 

Polonia propune o piesă comercială cam de nota 7. E okay și se va califica cu siguranță. Ba chiar dacă o asculți de vreo două ori îți rămâne în minte și te instigă și să dansezi. Cu un sound modern și plăcut Polonia va străluci în semifinala de la Lisabona. Ne place!

 

Slovenia 

 

Lea Sirk încă are timp să-și schimbe limba în engleză. Piesa e drăguță și are un refren plăcut, dar limba slovenă constituie o piedică între Slovenia și publicul european, care nu va putea înțelege despre ce e vorba. Oricum, Slovenia a avut și piese mai slabe și 2018 poate fi o primă treaptă către un început promițător.

 

Ucraina

 

Ucraina ne-a obișnuit cu dive, dar nici Melovin nu e de neglijat. Piesa lui e bine compusă și cu show-ul din finala națională ucraineană nu văd probleme în a se califica. Radar vede piesa asta în top 10-15. Ne place!

 

Gemania

 

Da! Ne place mult de tot! Germania a format o tabără de compoziție cu artiști, interpreți și compozitori și au ales 5 piese pentru finala națională. Printre toate, Michael Sculte a strălucit puterinic și a primit biletul către finala din Lisabona. Deși Germania a ieșit pe ultimele 2 locuri în ultimii 3 ani, piesa asta emoționantă va ajunge pe radio și ne va da următorul Ed Shernan de etnie germană. Top 10 este asigurat și s-ar putea să avem surprize.

 

Italia

 

Festivalul de la San Remo încă mai există și stabilește de fiecare dată piesa Italiei de la Eurovision. Cei doi interpreți vorbesc despre războiul cu care se confruntă planeta în 2018. Nu va câștiga trofrul, dar cu siguranță Italia se va menține și anul acesta în top 10.

 

Franța

 

Înainte să încep a vorbi despre piesa asta țin să-i dați play și să aruncați un ochi peste versuri, pentru că au subtitrare. Cu un mesaj politic puternic, Mercy vorbește despre toți copiii care mor pe mare în fuga lor din calea războilui. Piesa este modernă, se poate asculta atât la volan, pe plajă, cât și în club și va face furori vara asta în țările francofone. Mercy este o capodoperă care ne demonstrează că Franța există în continuare pe harta muzicală a continentului și nu ne-ar displacea un 2019 din orașul iubirii. Așa da!

 

Cam astea sunt piesele din 2018. Puteți accesa primele 22 de state aici (pune un link) și spuneți-vă părerea. Care este piesa care merită trofeul Eurovision și cine vor fi codașii clasamentului? Sunt Mihai Scarlat și voi reveni și anul următor cu cele mai picante amănunte despre concurs. Până atunci rămâneți pe Radar de Media și îmbarcați-vă în campionatul european de muzică.

Analiză piese participante EUROVISION Portugalia 2018 – partea I

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending