HomeLIFE STYLEEXCLUSIV Interviu cu Maria Radu

EXCLUSIV Interviu cu Maria Radu

In aceasta seara, in club The Ark, Maria Radu a lansat videoclipul piesei ,,Zbor” (vizionati aici!). Cu ocazia acestui eveniment, Maria a acordat un interviu pentru Radar de Media.


Buna seara Maria! Suntem la premiera videoclipului tau spune-ne cum au decurs filmarile?
Minunat! Am avut o echipa de oameni minunati, oameni intelegatori si profesionisti. Am muncit 12 ore neintrerupt, nu-i cunosteam si totusi ne-am inteles perfect. A fost o comunicare extraordinara.

Ideea videoclipului este inedita pentru Romania. A fost ideea ta sau a regizorului Cosmin Moldovan?
A pornit de la ideea stilistului, mai exact conceptul. Ne-am consultat un pic…. si mi s-a parut o idee foarte buna aparitia unui balerin, de asemenea cele doua fete absolut superbe, actritele pe care toata lumea le stie, Aylin Cadir si Crina Semciuc care au avut bunavointa sa apara in acest videoclip si carora le multumesc. Ele fiind delicate am vrut sa subliniem putin senzualitatea si sensibilitatea, iar montajul, efectele si tot ce vedeti in clip este creat si imbinat de regizorul Florin Moldovan.

In ultima vreme, industria muzicala romaneasca s-a bazat pe promovarea pieselor in limba Engleza, totusi tu vii impotriva curentului si lansezi o piesa in limba Romana. De ce?
Inainte am lansat ,,Too late for you” si ,,Miss Everything”, doua piese speciale in opinia mea, foarte dinamice si care au beneficiat de videoclipuri la fel de speciale. Nu am ales ,,Zbor”, nu am ales sa cant in Romana. Pur si simplu George Popa mi-a spus ca a facut o piesa de Dragobete si m-a intrebat daca vreau s-o ascult. Am ascultat-o, mi-a placut enorm si m-am dus si am inregistrat-o.

Ce asteptari ai de la piesa ,,Zbor”?
Vreau sa creasca foarte, foarte mult si sa ajunga la urechile cat mai multor oameni. Deja creste, este intr-o continua crestere si nu pot decat sa fiu fericita. Probabil o sa-i fac si o varianta in limba Engleza pe care o voi lansa in strainatate. Ce sa zic? Ma bucur ca, deja, reactiile oamenilor sunt minunate si lumea traieste cu aceasta piesa si cu acest text special scris de Vlad Pop.

In ultimii doi ani TVR-ul te-a trecut pe lista de voci recomandate pentru Eurovision, insa nu te-ai inscris. Te gandesti in viitor la o participare?
Nu stiam despre acest lucru dar eu sunt putin dezamagita de cea ce se intampla la Eurovision si pentru mine nu este un tel. Nici cand am participat cu ,,All this time” si am obtinut locul 2 scopul me nu a fost sa castig ci sa apar in fata publicului dupa o scurta absenta si sa le vad reactiile.

In final ai un mesaj pentru cititorii nostri?
Sa fiti constanti si va doresc tot binele din lume.

Multumiri Mariei Radu pentru timpul acordat si lui Vlad Parvulescu pentru ca a facilitat acest interviu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns