HomeINTERVIUMaria Radu: Mi-e foarte greu sa vorbesc despre mine

Maria Radu: Mi-e foarte greu sa vorbesc despre mine

Prev1 of 2

Maria Radu a fost prezenta vineri in studioul Radio Deea, la matinalul Deea de Dimineata, unde a vorbit despre cel mai recent single lansat, „Zbor”, care beneficiaza si de un videoclip, dar si despre alte piese. Pentru a afla mai multe, urmariti interviul de mai jos acordat de catre Maria publicatiei Radar de Media.

 

Spune-mi, pentru inceput, cum s-a prezentat vara 2011 pentru tine? Daca ai sustinut concerte, daca ai avut timp sa mergi in vacanta?
A fost o vara foarte frumoasa, am avut si foarte multe concerte mai ales in luna iulie, dar am avut si vacanta…scurta din pacate. Au fost mai multe, dar scurte. Cam 4-5 zile, 2 zile pe drum, n-am inteles mare lucru 3 zile. Exact cand ma acomodam, cand incepusem sa ma acomodez, a trebuit sa plec. A fost frumos. Am mers putin in Grecia, in Roma si in Toscana si am mai mers la mare la noi, la 2 Mai.

Unde o putem vedea cel mai curand pe Maria Radu intr-un concert?
Pe 29 octombrie la Hard Rock Cafe, cam dupa ora 22:00

Cum te-ai descrie ca artista, in cateva cuvinte?
Mi-e foarte greu sa vorbesc despre mine, pentru ca sunt un om extrem de critic cu mine. Bine, as fi ipocrita sa spun ca nu sunt o persoana talentata. Dumnezeu mi-a dat acest har si cred ca sunt un artist cu bun simt muzical. Intotdeauna am incercat sa fac ce simt si bineinteles, raportat la publicul meu care in mare parte este format din intelectuali.

Spune-mi cate ceva despre cea mai recenta piesa lansata, „Zbor”, care beneficiaza si de un videoclip. Cine a compus piesa, cu cine ai lucrat la ea si ce mesaj transmite?
Este o piesa extrem de sensibila si delicata, bineinteles ca se adreseaza tuturor oamenilor care iubesc si cred ca toata lumea iubeste pe lumea asta. Am lucrat cu George Popa, el este creatorul acestei piese. Textul este scris de Vlad Pop, cel cu care am lucrat si pentru „Miss Everything” sau „Too Late For You” ; o echipa extrem de talentata, oameni cu care sunt pe aceeasi lungime de unda si cu care lucrez in continuare cu placere.

Le-am reperat in videoclipul piesei „Zbor” pe Aylin Cadir, pe Crina Semciuc, chiar si un balerin.
Da, Relu Dobrin este balerinul interesant si sexy . Chiar am cautat un personaj special si foarte expresiv si l-am gasit pe Relu, care este balerin la Opereta iar fetele, actritele, sunt extrem de talentate si de frumoase. Sunt fericita ca au acceptat sa apara in clipul piesei „Zbor”. A fost o colaborare foarte frumoasa , nici nu stiu cand au trecut 12 ore de filmare, n-am avut nicio pauza, dar a fost o placere sa lucrez cu ei. Este un videoclip de imagine special.

Ai participat la concertul organizat in memoria cantaretei britanice Amy Winehouse, ba chiar tu ai deschis seara in forta cu un cover al piesei „Valerie”, piesa cu care s-a si incheiat seara, un final aplaudat incontinuu de cei aproximativ 5 000 de bucuresteni. Cum te-ai simtit in acea atmosfera magica creata?
Eu sunt extrem de bucuroasa ca am putut participa la un astfel de eveniment. Mie, sincera sa fiu, nici acum nu imi vine sa cred ca Amy nu mai exista, a fost si va ramane pentru mine o voce inedita, speciala, o voce care se naste o data la 20, 30 de ani…eu cand am auzit am fost pur si simplu socata. Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa, oricum, a ramas in istorie atat prin voce cat si prin piesele ei speciale. Era firesc ca la un astfel de concert sa-i cant piesele si am deschis cu piesa „Valerie” care este o piesa cantata de ea extraordinar. Reactia oamenilor a fost foarte frumoasa. Am cantat cu band-ul Paulei Seling si, fiind o piesa arhicunoscuta si dinamica, am ales ca tot „Valerie” sa fie si piesa de final.

Ce parere ai despre presa online?
Presa online ma ajuta foarte tare. Majoritatea oamenilor care ma asculta, ma asculta online…cred ca aproximativ tot publicul meu este pe net, iar pentru mine este foarte util atat timp cat nu sunt difuzata prea mult de majoritatea radiourilor. Dar, youtube-ul, facebook-ul si site-ul meu, bineinteles (www.mariaradu.ro), unde ma gasesc oamenii, sunt extrem de utile.

Tii legatura cu fanii pe contul de facebook?
Eu citesc constant comentariile lor, urmaresc tot ce mi se spune, urmaresc cati si de cate ori intra la o piesa . Am pus piesa „Zbor” pe youtube si in 2 zile a avut 10 mii de vizualizari, lucru care m-a uimit si ma face sa merg mai departe. Reactia lor, faptul ca apreciaza ceea ce fac ma bucura enorm.

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns