HomeINTERVIUSuperChill: Este deja unul foarte plin

SuperChill: Este deja unul foarte plin

Prev1 of 2

Anul trecut am avut parte de apariția unei trupe noi în peisajul muzical autohton. Mulți la număr, tineri, talentați și originali, tinerii din SuperChill s-au făcut imediat remarcați și totodată apreciați de publicul român! Ce planuri au pentru 2014, aflați din interviul exclusiv!

 

Salutare! Deși nu ați apărut de mult pe piața muzicală românească, ați cucerit o mare parte din public într-un timp foarte scurt! Cum ați reușit?
Hello! Nu contează neapărat cum am reușit, ci faptul că nu ne-am străduit să fim pe placul nimănui. Pur și simplu am fost noi în starea naturală. Ne-am făcut treaba cum știm mai bine, nu am deranjat pe nimeni, ne-am ferit de situații neplăcute și nu am pretins să fim altceva decât suntem, doar de dragul de a fi ceea ce ar vrea publicul. Și se pare că oamenii apreciază treaba asta!

 

Sunteți, într-adevăr, un proiect inedit și se vede că faceți asta din pasiune, în primul rând. Iar televiziunile vă iubesc, le-ați colindat pe toate, în repetate rânduri.
SuperChill: Haha! Da, am avut noroc din acest punct de vedere și vrem să le mulțumim tuturor celor care cred în noi și ne invită cu drag în emisiuni. Începând cu echipa de la ”Duminica în familie”, care ne-a invitat ediție de ediție în sezonul trecut, continuând cu Răzvan și Dani, pe care i-am vizitat deja de 4 ori și alături de care ne distrăm de fiecare dată, iar lista continuă cu echipele tuturor celorlalte show-uri pe care le-am vizitat și unde am fost tratați exemplar. Bineînțeles, mai sunt câteva locuri în care trebuie să ajungem, dar trebuie să avem parte și de provocări, corect? 

 

Cum a început 2014 pentru voi? Din câte am observat, ați avut deja ceva angajamente….
Mulțumim lui Dumnezeu, începutul anului ne-a prins pe scenă, la ROMEXPO, și se pare că a fost de bun augur pentru că, încă din prima săptămână, am avut parte de invitații la emisiuni sau evenimente. Așa că putem spune că e deja un an plin, cu multe surprize pe care le pregătim pentru public.

 

Ce surprize pregătiți pentru fanii voștri?
În primul rând, a fost o surpriză pentru noi să fim nominalizați la două categorii în cadrul premiilor Radar de Media, iar pentru asta vă mulțumim frumos.  În al doilea rând, am intrat într-o perioadă aglomerată de repetiții zilnice, care va dura aproape două luni, timp în care ne perfecționăm show-ul. E foarte obositor, dar o să merite fiecare minut petrecut în sala de repetiții. În plus, urmează să participăm la cel puțin 2 evenimente majore care vor avea loc la București, iar acestea vor reprezenta momente de vârf pentru noi. Iar veștile bune continuă să vină. Dați-vă seama ce fericire simțim când vedem că lucrurile se așează atât de frumos, iar oamenii ne apreciază din ce în ce mai mult. Pe lângă toate acestea, am pornit și serialul online, ”Backstage Moments” și urmează să dm startul și campaniei ”SuperChill Live Sessions”. Avem o groază de chestii de prezentat celor care ne susțin și nu numai!

 

Povestiți-ne mai multe despre serialul ”Backstage Moments”.
Conceptul a fost creat special pentru oamenii care ne susțin, care ne urmăresc activitatea pe Facebook și care vor să fie la curent cu ceea ce facem. Am vrut să le arătăm ce înseamnă să faci parte din această trupă, cum e la repetiții, cum e în culisele emisiunilor la care mergem, pe drum spre concerte etc. Lucrurile nu sunt roz întotdeauna și nu ne e teamă să le arătăm realitatea. În orice familie există și tensiuni, iar noi credem că oamenii vor aprecia sinceritatea cu care le arătăm toate părțile, fie ele bune sau mai puțin bune. Găsiți primele două episoade pe canalul nostru de YouTube, SuperChillSound!

 

Iar în ”SuperChill Live Sessions” despre ce va fi vorba?
Sesiunile live vor fi prezentate în emisiuni sub forma unor calupuri de câteva minute, prin care vom trece în revistă mai multe stiluri muzicale, de la samba la drum’n’base sau chiar ritmuri populare românești. Bineînțeles, totul live la percuție, în stilul SuperChill!

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns