HomeLIFE STYLEEXCLUSIV Și-a găsit F. Charm jumătatea? Artistul, surprins la cumpărături alături de o blondă superbă! (galerie foto)

EXCLUSIV Și-a găsit F. Charm jumătatea? Artistul, surprins la cumpărături alături de o blondă superbă! (galerie foto)

Fostul iubit al Xoniei se pare că a uitat-o de tot pe australiancă, asta deoarece F. Charm este, tot mai des, fotografiat în compania unei domnișoare foarte sexy. Din câte am aflat aceasta se numește Olga și l-ar fi cucerit pe solist și compozitor cu dansurile sale sexy, de profesie fiind dansatoare.

Cei doi au fost surprinși recent la o sesiune de shopping într-un magazin din București, unde se aprovizionau pentru Crăciun. Contactat de RADAR DE MEDIA, F. Charm ne-a povestit că era în căutare de cadouri atunci când a fost surprins de fotografi și că are planuri mari în ceea ce privește cariera muzicală.

„Veți vedea că 2014 va fi plin de surprize muzicale. Piese noi, videoclipuri. Despre viața mea particulară vorbesc mai puțin, nu este atât de interesantă, dar încerc să am o nouă relație și sper să-mi fie bine de data aceasta. Va urez Sărbători fericite!”, a completat F. Charm.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns