HomeLIFE STYLEExculisv! Premiile Grammy divuzate la TVR1 şi TVR HD!

Exculisv! Premiile Grammy divuzate la TVR1 şi TVR HD!

Pe 31 ianuarie, în noaptea de duminică spre luni, TVR 1 şi TVR HD transmit în exclusivitate ediţia a 52- a a Galei Decernării Premiilor Grammy, în direct de la Staples Center din Los Angeles.

Gala Decernării Premiilor Grammy este considerată cel mai popular show muzical, la care participă cele mai strălucitoare staruri. În fiecare an se comentează apariţiile vedetelor, artiştii apelează la designeri de top pentru ţinute extravagante. Prezentatorii din acest an care vor înmâna şi trofeele câştigătorilor sunt Kristen Bell, Justin Bieber, Jeff Bridges, Miley Cyrus, Josh Duhamel, The Jonas Brothers, Norah Jones, Ke$ha, LL CooL J, Ricky Martin, Carlos Santana, Ringo Starr.

În ceea ce presa internaţională numeşte ,,Cea mai mare Noapte a Muzicii” vor cânta nominalizaţii Beyoncé, Black Eyed Peas, Lady Gaga, Dave Matthews Band şi Taylor Swift.

Pentru cei care vor dori să revadă evenimentul, TVR 1 a programat reluarea festivităţii luni, 1 februarie, de la ora 22.10.

Numite iniţial Gramophone şi înfiinţate în 1958, Premiile Grammy au ajuns în timp recunoscute ca echivalentul Oscarurilor în muzică. Cel mai premiat artist Grammy este în continuare Georg Solti, cel care a obţinut 31 de astfel de trofee, primul în anul 1962. Câştigătrii celor mai multe Premii Grammy la o singură ediţie sunt Michael Jackson şi Carlos Santana, fiecare cu câte 8 Grammy-uri.

A existat în istoria decernării acestor premii şi un refuz. Sinead O’Connor este unicul artist care nu a dorit să-şi primească Grammy-ul.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns