HomeLIFE STYLEExotica Mellina lanseaza versiunea acoustica a Hit-ului „1ndragostit” (video)

Exotica Mellina lanseaza versiunea acoustica a Hit-ului „1ndragostit” (video)

Dupa ce a reusit sa cucereasca publicul cu superba balada „1ndragostit”, produsa de baietii de la That’s Right, exotica Mellina vine cu o noua surpriza special pentru cei care ii iubesc muzica.

Madalina Dumitru aka Mellina lanseaza versiunea acoustica a piesei „1ndragostit”, ce beneficiaza si de un super-videoclip filmat în capitala Ciprului, Nicosia, si este produs de un regizor debutant, de profesie fotograf, Raluca Nastase.

„Am intregistrat varianta acustica a piesei 1ndragostit la cererea publicului.. este cadoul meu de Valentine’s Day meu pentru toti indragostitii !”, ne-a declarat Mellina.

Madalina este nascuta în Bucuresti la 26 ianuarie 1987. Înca de mica ea a participat la diferite concursuri de dansurisi interpretare muzicala, obtinând numeroase premii. Debutul si l-a facut în anul 2011, cu piesele „My Life”, interpretata alaturi de baietii de la That’s Right si „Can’t Hide”, în colaborare cu Bogdan Ioan.

In prezent artista lucreaza la un nou single si face parte din echipa baietiilor de la Play & Win unde produce piese pentru diferiti artisti din Romania si de peste hotare.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns