HomeMAGAZINEurovisionFaceți bagajele, mergem la Kiev! Eurovision Song Contest va avea loc in capitala Ucrainei!

Faceți bagajele, mergem la Kiev! Eurovision Song Contest va avea loc in capitala Ucrainei!

După luni întregi de speculații, săptamani de licitare , un spectacol de prezentare difuzat la nivel național ,un proces de decizie întârziată , un anunț anulat și cateva sesiuni de bătaie cu noroi între politicieni , Kiev a fost numit orașul gazdă Eurovision 2017.

Televiziunea de stat din Ucraina , NTU, în colaborare cu Uniunea Europeană de Radio și Televiziune a făcut anunțul astăzi.
Toate spectacolele vor avea loc la Centrul Internațional de Expoziții , unde oficialii au întocmit anterior planuri pentru o arenă cu o capacitate de 10.000 de persoane, care include 5.000 de locuri pe scaune . Cu toate acestea , la anunțul de astazi , a fost dezvăluit faptul că centrul va avea o capacitate de 12.000 până la 14.000 de persoane.

eurovision ucraina kiev 2017 (1)

 

Kiev a mai găzduit cu succes Eurovisionul în anul 2005 după ce sălbatica Ruslana aducea prima victorie pentru Ucraina. Directorul executiv al Euroviziunii, Jon Ola Sand a publicat astăzi pe site-ul festivalului un anunț în care precizează că Ucraina este pregătită să organizeze concursul în capitală, că există suficiente hoteluri, există infrastructura necesară organizarii și nu în ultimul rând, există oameni pregătiți să facă spectacol în primăvara lui 2017.

 

Datele concursului au fost confirmate, semifinalele fiind programate pentru 9 și 11 mai, iar marea finală urmând să aibă loc sâmbătă, 13 mai 2017.

Dacă doriți să mergeți, faceți bagajele pentru că show-ul din 2017 va avea loc la doar 450 de km de România.
Verifică aici clipul de prezentare al orașului

 
Mihai Scarlat, Radar de Media

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns