HomeALL MEDIAFamilia Enceanu, pentru prima dată în faţa camerelor, la „Acces Direct”!

Familia Enceanu, pentru prima dată în faţa camerelor, la „Acces Direct”!

Simona Gherghe va petrece Ajunul Crăciunului în familia Antena 1 alături de invitaţii săi, într-o ediţie specială a emisiunii „Acces Direct”. Vineri, 24 decembrie, de la ora 17.00, platoul emisiunii se va umple de voie bună, cântec, emoţii şi gânduri frumoase. Alături de Simona va veni îndrăgitul cântăreţ de muzică populară, Constantin Enceanu, însoţit pentru prima dată în faţa camerelor de filmat de soţia, fiica şi ginerele său.

Pentru a sărbători Ajunul în familie, soţia, fiica şi ginerele interpretului au acceptat invitaţia Simonei Gherghe şi, curajoşi, vor veni în faţa telespectatorilor Antena 1 pentru a dezvălui câteva secrete din viaţa lor, pe care au ţinut-o departe de ochii presei. Constantin Enceanu nu va petrece această zi specială doar în compania familiei, ci şi a bunilor săi prieteni, Petrică Mâţu Stoian şi Niculina Stoican, invitaţi la Acces Direct. Deşi sunt prieteni de ceva vreme, este pentru prima dată când se vor reuni pentru a sărbători împreună Ajunul.

La o astfel de petrecere, momentele savuroase nu vor întârzia să apară. Pentru că în platoul emisiunii se aflau fel de fel de ispite, mai ales superbele „Crăciuniţe” negrese, Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu s-au lăsat duşi de val şi au început să le îmbrăţişeze cu foc pe superbele domnişoare. Distracţia nu a durat însă prea mult, energica Niculina punându-i la punct imediat, ca pe nişte copii poznaşi.

Tot în această ediţie specială Acces Direct, în platoul emisiunii vor veni Anastasia şi Ileana Lazariuc, Corina – artista din tânăra generaţie care va dansa la bară şi Mirabela Dauer. Surprizele nu se opresc însă aici. O vedetă surpriză va intra în pielea lui Moş Crăciun, iar telespectatorii vor trebui să ghicească despre cine este vorba.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns