HomeTELEVIZIUNEEmisiuniDe la Visuri la cheie pe scena Românii au talent! Familia Udrea prezintă în Vinerea Mare un moment care-l lasă cu lacrimi în ochi pe Florin Călinescu

De la Visuri la cheie pe scena Românii au talent! Familia Udrea prezintă în Vinerea Mare un moment care-l lasă cu lacrimi în ochi pe Florin Călinescu

În Vinerea Mare, cel mai iubit show de divertisment, Românii au talent, le va aduce românilor un spectacol formidabil în care talentul autentic va fi redescoperit în moduri nebănuite și în care umorul, dar și emoția vor atinge un nivel de neimaginat.

 

De la Visuri la cheie la Românii au talent! După ce echipa Visuri la cheie i-a schimbat destinul atunci când se afla într-un moment de cumpănă și a emoționat milioane de români cu povestea ei, familia Udrea va urca în Vinerea Mare pe scena celui mai tare show de divertisment.

 

Cei 15 membri declară plini de emoție: ”Valorile după care ne ghidăm noi în viață sunt munca, darurile de la Dumnezeu, pe care trebuie să le cultivăm, credința și familia. Noi încercăm să ducem tradiția mai departe.”. Frumoasa familie va reuși să creeze un moment fantastic, autentic românesc, perfect pentru o zi de sărbătoare. Florin Călinescu va avea lacrimi în ochi și le va spune: ”Oamenii au în față exact definiția unei familii. E important și pentru asta vă mulțumim!”, iar Andra va completa impresionată: ”Ăsta e un moment demn de Românii au talent. Așa ceva vreau să văd aici.”.

 

Cel mai tare cântăreț va urca vineri pe scena talentului. ”Ce fac eu nu face nimeni. Vreau să dau tot ce se poate, să fie un show de show!”, spune el foarte sigur. Cântă patru genuri de muzică, de petrecere, de ascultare, hit-hop și beatbox, pe care nu le-a mai interpretat până acum, așa ca va fi o premieră pentru el. Concurentul va încerca și ceva uimitor: muzica de ascultare o va cânta și… legat la ochi. ”Mi-a venit ideea să cânt legat la ochi pentru că trebuie să demonstrezi ce poți.”, va declara el. Întrebat de jurați dacă are o iubită, concurentul va declara că nu are, pentru că… este genul de om pretențios și caută o femeie ca Pamela Anderson: frumoasă, deșteaptă și devreme acasă.

 

O doamnă își va declara iubirea pentru Andra într-un mod surprinzător. Va apărea din senin în public și își va pune pe tavă sentimentele pe un ton ridicat, reușind să o sperie pe artistă. ”Andra, eu am venit aici că am așteptat concert și s-a nimerit să intru în altă parte. Te rog frumos, primește florile pe care eu le-am pregătit. Să ți le înmân eu singurică.”, îi va spune fana, iar Florin Călinescu va profita de situație și va merge și el să o îmbățișeze pe doamnă. Care este reacția Andrei, vedem vinerea aceasta , de la 20:30.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns