HomeTELEVIZIUNEEmisiuniFamiliile Ozanei Barabancea si a lui Razvan Simion au venit la ”Top Chef”

Familiile Ozanei Barabancea si a lui Razvan Simion au venit la ”Top Chef”

În primele două episoade „Top Chef”, 24 de bucătari profesionişti s-au întrecut în 12 dueluri pentru un loc mai departe în cea mai savuroasă competiţie a momentului, iar în cel de-al treilea episod al show-ului am avut în prim plan 13 dintre cei mai buni bucătari rămaşi în competiţie.

După proba în care concurenţii au gătit pentru familia Ozanei Barabancea şi a lui Răzvan Simion, echipa lui Daniel Grosu a intrat la duel, fiind nevoiţi să gătească un desert la liberă alegere în 60 de minute.

Alexandru Balog, bucătarul eliminat, a vrut să reinterpreteze două preparate tradiţionale, dar pentru că nu a găsit la timp gris în cămară, concurentul din Sibiu a fost nevoit să se reorienteze, pregătind pe ultima sută de metri mere prăjite, o reţetă specifică ungurească.

Cu toate că Balog a primit numai laude pe parcursul concursului, de această dată, chefii nu au fost impresionaţi:

“Ţii minte cât te-am lăudat la duel? Cât de mândru am fost de tine atunci? Sunt convins că acum ai fi putut să faci ceva mult mai bun”, a declarat Tudor Constantinescu.

La “Top Chef”, în timpul competiţiei, bucătarii se luptă aprig pentru primul loc, iar în timpul liber sunt cei mai buni prieteni. Dovadă este faptul că luni, Alexandru Balog i-a invitat pe colegii săi la localul pe care îl deţine în Sibiu, ca să urmărească împreună ediţia în care el a părasit concursul.

În cea de-a treia ediţie, peste 1.248.000 de telespectatori urmăreau la nivel national vizita invitaţilor speciali ai serii, Ozana Barabancea cu cei doi copii ai săi şi Răzvan Simion împreună cu familia, ediţie difuzată luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns