HomeLIFE STYLEFamous Production dă startul Sărbătorilor de iarnă, prin Famous December (galerie foto)

Famous Production dă startul Sărbătorilor de iarnă, prin Famous December (galerie foto)

Artiștii Famous Production iubesc sărbătorile de iarnă. Tocmai de aceea, vor să le celebreze pe fiecare în parte, alături de fanii lor. Pentru asta, și-au propus să transforme luna cadourilor lui 2012 într-un nou concept, numit Famous December.

Cuminți tot anul și cu temele făcute în materie de single-uri, Randi, Shaka Muv și Mike Angello au primit cadou din partea managementului Famous Production o întâlnire de gradul 0 cu cei mai mici fani ai lor.

Micuții de la Centrul de Zi „Licurici” din Capitală, s-au pregătit de Moș Nicolae cu poezii și colinde pentru vizita artiștilor.

„Chiar dacă familiile din care provin au o situație socio-economică dificilă, copiii ne-au împărtășit zâmbete calde, priviri sincere și îmbrățisări. Mi-au încarcat bateriile pentru un an întreg!”, afirmă Randi.

Pentru mini-recitalul pus în scenă de copii alături de educatoarele lor, gașca Famous Production i-a răsplătit cu dulciuri și fructe, în timp ce micuții au continuat să-și manifeste energia, alergând curioși de la un artist la altul.

„Pe tine cum te cheamă?” l-a întrebat o fetiță de trei anișori pe Mike Angello, unul dintre cei mai fresh artiști ai casei de producție. Un puști de șase ani a îmbrățișat-o puternic pe Shaka Muv, spunând: „Semeni cu mama mea. Și ea e tot creață!”.

Timizi sau zâmbitori, liniștiți sau năzdrăvani, fiecare dintre cei 17 copii de la Centrul de Zi Licurici, le-au amintit artiștilor de minunata perioadă a copilăriei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns