HomeTELEVIZIUNEEmisiuniFanii Mireasa pentru Fiul meu vor avea o nouă emisiune din vara care va fi difuzată la postul ACASĂ. Iată cine va prezenta emisiunea şi când va începe!

Fanii Mireasa pentru Fiul meu vor avea o nouă emisiune din vara care va fi difuzată la postul ACASĂ. Iată cine va prezenta emisiunea şi când va începe!

După ce săptămână trecută am scris despre mutarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu la postul de televiziune Acasă. Acum am aflat când va debuta şi cum se va numi noul reality show matrimonial. 

 

Casa de producţie Sinevizyon care a produs în trecut „Nora pentru mama” sau „Mireasa pentru fiul meu” se va axa în noua emisiune pe concurenţi fete şi băieţi fără mame.

Nouă emisiune care va fi difuzată la postul de televiziune Acasă (din portofoliul PRO TV) se va numi „Jumătatea mea” şi va fi prezentată de jurnalista Amalia Enache.

 

Amalia a mai cochetat cu divertismentul, în 2016 ea a prezentat la PRO TV show-ul „Clipa de fericire”, care s-a bucurat de un real succes.

Bomba! Iata motivul pentru care Mirela Vaida a refuzat oferta turcilor pentru a prezenta noul show „Mireasa pentru fiul meu”

Paula Chirilă intră în cărţi pentru a prezenta noul reality show matrimonial din seria Mireasa pentru fiul meu

Amalia Enache – Clipa de fericire

 

Emisiunea „Jumătatea mea” care va fi difuzată la postul Acasă va fi filmată non stop 7 zile din 7, iar transmisia va fi live disponibilă pe voyo.ro. Reality show-ul matrimonial va debuta în dată de 26 august la Acasă.

Revenim cu noi informaţii!

CONCURS: 50 de cititori vor vedea Finaliştii Premiilor, live la RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY

Voteaza-ti emisiunea ta favorita la PREMIILE RADAR DE MEDIA, AICI.

Veste bună pentru fanii emisiunii Mireasa pentru fiul meu! Producţia va urma să fie difuzată la un alt post TV!

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns