HomeALL MEDIATrend-setter pentru anul 2011!

Trend-setter pentru anul 2011!

Necesitatea de a co-exista intre natura si peisaje urbane se reflecta in paleta de culori si povestile din care sunt inspirate: griul betoanelor, tonurile inchise se combina alaturi de culori pastelate si nuante luminoase.

Eco-fashionul, tesaturile sintetice, moda dietelor sanatoase, ciclismul si toate celelalte experimente care se ocupa de problemele de mediu sunt atat de importante, incat unele dintre ele vor deveni solutii ale situatiilor cu care ne luptam.

Solutiile sunt necesare pentru a putea rezolva paradoxul industriei modei care este intr-o continua schimbare. Accentul s-a mutat de la simplul aspect al continutului.

Finisarea si functiile adaugate sunt zone care continua sa fie explorate, aducand elemente noi, complexe si fascinante. Tehniciile de fabricare sunt reinterpretate si completate prin folosirea celor mai noi tehnologii.

Tinutele din acest sezon trebuie sa exprime LUX si ELEGANTA. Materialele din care sunt fabricate hainele trebuie sa fie impecabile; usoare si fluide. Este un sezon al feminitatii si al senzualitatii.

Va las in compania lui VALENTINO. Inspiratie maxima!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns