HomeLIFE STYLEFashion Week pe câmpul de luptă: Pakistan şi Karachi

Fashion Week pe câmpul de luptă: Pakistan şi Karachi

Teama, femei frumoase, controale aprige, explozie de culoare si materiale luxoase !

Asa s-ar caracteriza in cateva cuvinte Saptamana modei din Pakistan, Karachi.fashion-week

Desi evenimentul a fost intarziat 3 saptamani deschiderea oficiala a fost una opulenta si plina de curaj ce a sfidat violenta si atacurile militantilor islamisti ce au cuprins tot Pakistanul.

Superbele modele au defilat in cele mai recente creatii ale designerilor locali si si-au expus parti ale corpului ce nu pot fi vazute in public in aceasta tara.

Organizatoarea acestui eveniment a declarat ca se simte grozav ca reusit sa aduca in atentie acest eveniment intr-o perioada atat de grea pentru tara lor.

Sonnya Battla este unul dintre cei 32 de designer ce si-au prezentat colectiile a spus ca ceea ce a creeat  ea  sarbatoreste femeile puternice si a respins faptul ca in mai multe parti conservatoire ale tarii creatiile ei ar putea duce la alungarea femeilor din oras.Ea este de parere ca nimeni nu trebuie sa o judece si nimic nu o sperie.

In plin haos femeile pakistaneze au demonstrat ca nu se tem de talibanii ce ameninta sa le tranforme tara intr-un camp de lupta.

Georgiana Ene

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns