HomeALL MEDIAFeel Good, Feel Dance, Feel DEEA!

Feel Good, Feel Dance, Feel DEEA!

Sambata in cadrul emisiunii Cinema Radio Deea realizator fiind Nechifor Petrut a avut loc lansarea oficiala a celui de-al 2-lea single ,,Fly Around Me’’ – marca Bladi and Dr. Mako

Ca si “Alive”, piesa “Fly Around Me” este un single produs de Mihai Ristea, aceasta fiind preluata tot de labelul spaniol Squad Music si este un remake al unei piese din seria pop rock semnat Bladi and Dr. Mako, ea numindu-se initial “On My Way”.

De fapt a ramas doar refrenul, strofa din “Fly Around Me” este cu totul alta.

Este o piesa cu accente de club mai puternice si cu acelasi caracter pop al vocii inconfundabile a lui Adi Blejoiu.

Reactia ascultatorilor a fost una neasteptata in ceea ce priveste videoclipul fiind proiectat in doua planuri, unul este de pe Transalpina, singurul loc in care poti atinge norii, unde au filmat niste cadre minunate, multa deschidere, maretie, libertate, cer, stanci, flori de colt, zbor si care apare cel mai mult la refren.

Aici au mai filmat si secvente dintr-un dans pe stanci cu colegele lor, Lelia si Monica – un dans cu tendinte tribale, ele fiind tatuate pe tot corpul.

Iar cel de-al doilea plan cel al povestii unde doi tineri actori, Vlad Popescu si Ruxandra Chelaru reusesc sa dea viata scenariului scris de Dr Mako in special, Bladi si Andrei Ursu – regizorul acestui clip, decorul fiind Parcul “Nicolae Romanescu” din Craiova in principal.

Deci o reactie pozitiva .

Emisiunea fiind difuzata in fiecare sambata de la 14:00 la 15:00 .

Cu Petrut ne mai putem intalni tot la Radio Deea pentru o perioada mai indelungata in cadrul matinalului Deea de dimineata de luni pana vineri de la 07:00 la 10:00.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns