HomeLIFE STYLE„Femei Periculoase”, primul single oficial extras de pe urmatorul album semnat Pepe (video)

„Femei Periculoase”, primul single oficial extras de pe urmatorul album semnat Pepe (video)

„Femei Periculoase” este un cover dupa „El muerto vivo”, piesa interpretata de Peret si compusa de Guillermo Gonzales Arenas. Versurile sunt scrise chiar de Pepe: „Undeva prin 2005, dupa un concert in Spania, cei de la „El Mundo” faceau o asemanare intr-un articol intre mine si Peret („Pepe, un Peret a la rumana” / El Mundo (Edicion Impresa / 4 aprilie 2005).

Acum, au toate motivele sa faca acelasi lucru cel putin din punct de vedere al repertoriului pentru ca „El muerto vivo”, piesa de la care s-a plecat, a fost facuta cunoscuta publicului de catre Peret. Mie imi place enorm piesa si versurile mi se potrivesc si de aceea am ales sa promovam „Femei Periculoase” ca si single.”

Noul track ce va fi promovat de Pepe in perioada urmatoare beneficiaza si de o varianta acustica pentru ca piesa se regaseste si in playlistul „Unplugged Passion”, noul concept de concert la care lucreaza artistul. Si pentru ca vorbeam de proiecte in perioada imediat urmatoare, Pepe este implicat intr-un nou proiect de televiziune insa, asa cum ne-a obisnuit, mai multe detalii le vom afla in momentul in care lucrurile vor avea si o forma concreta.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns