Connect with us
 

A mai rămas o singură zi până la debutul celui mai tare reality show al primăverii! Ferma vedetelor s-a mutat anul acesta în Cipru, pe tărâmuri de poveste, unde peisajul mirific îți taie răsuflarea în orice punct cardinal ai privi.

De ce să urmărești noul sezon Ferma vedetelor? În primul rând, pentru că ferma în care vor locui Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate și Octavian Strunilă le va da mari bătăi de cap! Și nu numai!

FERMA VEDETELOR CIPRU

FERMA VEDETELOR
CIPRU

Iată câteva dintre motivele pentru care cel de-al doilea sezon Ferma vedetelor nu trebuie ratat:
1. Îmbinarea tradițiilor românești cu cele cipriote. Cipru, în dulcele stil românesc! Telespectatorii vor face cunoștință cu o altă cultură, cu un mod de viață diferit.
2. Cei 12 concurenți face negoțul cu un vânzător cipriot, care nu vorbește limba română.
3. Nea Rață este hotărât să nu le dea nicio clipă de răgaz! Provocările și probele pregătite de el sunt surprinzătoare.
4. Cei 12 concurenți sunt într-o țară nouă, în condiții neprietenoase, fără confortul cu care sunt obișnuiți. Cum se vor adapta ei în fermă?
5. Peripețiile concurenților, care vor îngriji și câteva specii de animale mai rar întâlnite la o fermă românească.
6. Duelul va fi din ce în ce mai aprig și va avea loc într-un cadru spectaculos, în vârf de munte, printre ruine antice.
7. În cele 2 episoade săptămânale, telespectatorii vor putea urmări, timp de 2 ore, aventurile celor 12 fermieri într-o structură nouă, cu o dinamică diferită.
8. Fermierii pot câștiga recompense care să le asigure, la o scară mai mică, confortul din viața cotidiană. Vor reuși ei să își îndeplinească sarcinile pentru a le primi?
9. Telespectatorii vor vedea alianțe, strategii și vor afla cine este Fermierul anului!
10. Peisajele superbe în care este filmat reality show-ul, care curprind, printre altele, livezi de măslini, de portocali, dar și valurile domoale ale Mediteranei.

 

Ferma vedetelor va fi difuzată de PRO TV, în fiecare marți și miercuri, de la 20:30, și le va prezenta telespectatorilor aventurile celor 12 concurenți aflați în bătălia pentru titlul de Fermierul anului.

În prima ediție a celui de al doilea sezon Ferma vedetelor, telespectatorii vor putea urmări intrarea în fermă a celor 12 concurenți, familiarizarea acestora cu condițiile întâlnite în ferma abandonată, dar și cu sarcinile pe care le au de îndeplinit. Totodată, Iulia Vântur le va prezenta celor 12 vedete regulile competiției.

Peripețiile celor 12 fermieri la ferma din Cipru, în condiții de viață ca acum 100 de ani, fără confortul lumii moderne și departe de cei dragi, vor putea fi văzute, din 16 februarie, la PRO TV, în cel de al doilea sezon Ferma vedetelor!

Sorana Darclee - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Sorana Darclee – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Paul Ipate - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Paul Ipate – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Octavian Strunila - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Octavian Strunila – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Saveta Bogdan - FERMA VEDETELOR PRO TV

Saveta Bogdan – FERMA VEDETELOR PRO TV

Mircea N. Stoian - FERMA VEDETELOR PRO TV

Mircea N. Stoian – FERMA VEDETELOR PRO TV

Viorel Sipos - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Viorel Sipos – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Benny Adegbuyi - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Benny Adegbuyi – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Marcel Toader - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Marcel Toader – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Maria Toader - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Maria Toader – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Anda Ghita - FERMA VEDETELOR PRO TV

Anda Ghita – FERMA VEDETELOR PRO TV

Ami - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Ami – FERMA VEDETELOR, PRO TV

Lili Sandu - FERMA VEDETELOR, PRO TV

Lili Sandu – FERMA VEDETELOR, PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Alerta in bucatarie! Un concurent de la „Cine-i Chefu’?” s-a luptat cu focul!

Published

on

Foto Credit: KANAL D
 

Trei cupluri se vor duela astazi in bucatarie, la „Cine-i Chefu’?”, show difuzat incepand cu ora 17:00, la Kanal D, pentru marele premiu de 1000 de Euro.

Sub presiunea timpului si sub indrumarile alerte ale partenerelor lor de viata, cei trei barbati care concureaza astazi unul impotriva celuilalt se agita alarmant prin bucatarie, in goana dupa ingredientele necesare realizarii preparatului culinar. La un moment dat, panica se instaleaza rapid in platoul „Cine-i Chefu’?”, atunci cand unuia dintre concurenti ii ia foc carnea de pui pe care a pus-o la prajit, spre disperarea partenerei lui de viata, care este socata de accidentul din bucatarie.

„Am dat foc la bucatarie, dar nu e nimic grav! Am pus puiul in baia de ulei si am pus capacul peste!”, a spus concurentul, vizibil afectat.

Care au fost pagubele produse si daca a „supravietuit” preparatul veti putea afla urmarind editia de astazi a celui mai delicios show culinar, „Cine-i Chefu’?”, difuzat la ora 17:00, numai la Kanal D!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Delia primele declaratii despre noul sexon X FACTOR

Published

on

 

Concurenții din noul sezon X Factor” sunt mult mai încrezători în forțele lor, iar acesta, crede jurata Delia, este meritul noilor prezentatori, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

”Sunt nerăbdătoare, sunt foarte curioasă de aceste noi generații. Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut și vin foarte mulți incredibil de talentați”, spune Delia după prima săptămână de audiții pentru cel de-al optulea sezon ”X Factor”.

În plus, pe lângă talent, Delia a remarcat că tinerii au și multă încredere în ei, iar acesta, crede jurata, este meritul celor doi prezentatori. ”Mihai și Vlad sunt foarte implicați, își fac rolul foarte bine! Concurenții au parte de tratament preferențial în backstage. Sunt luați, li se face terapie, le fac cadouri, se iau în brațe, se pupă, o să vedeți!”, spune Delia.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Maya Cioșa, Maria Popa și Olivia Alexandru sunt finalistele Vocea României Junior!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vineri, copiii au creat un spectacol extraordinar în semifinala Vocea României Junior. Andra, INNA și Marius Moga au avut misiunea de a alege care sunt cele mai bune voci din echipele lor pentru a ajunge în Marea Finală.

INNA a decis că trebuie să mearga mai departe cu Olivia Alexandru, cea care a convins-o aseară cu abilitatile de a face spectacol si cu vocea ei incredibila. Marius Moga a ales-o pe Maria Popa pentru interpretarea remarcabilă a piesei ”Greatest Love of All” a lui Whitney Houston, iar Andra speră ca finala să o câștige Maya Cioșa, cea care a ridicat sala în picioare cântând ”Like I´m Gonna Lose You!”, de la Meghan Trainor & John Legend.

Vineri seara show-ul Vocea României Junior a fost lider de audiență înregistrând 4 puncte de rating și 16% share pe segmentul de public comercial, în timp ce postul de televiziune clasat pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 14.1% share. În minutul de aur de la 22.59, aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național, așteptau să vadă care sunt cei trei finaliști ai celui de-al doilea sezon Vocea României Junior.

După șase ediții pline de emoții, vinerea viitoare, de la 20:30, Andra, INNA și Marius Moga își vor ajuta concurenții să cucerească publicul cu momente memorabile. Totul pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending