HomeALL MEDIA”Fermier. Caut nevasta”, revine cu un nou sezon la Prima TV!

”Fermier. Caut nevasta”, revine cu un nou sezon la Prima TV!

Din 8 februarie, fermierii incep din nou sa-si caute jumatatea, la Prima TV!

Noua fermieri burlaci, dar si o reprezentanta a sexului frumos din aceeasi breasla, isi pun la bataie toate atuurile pentru a castiga inimile celor care pot fi sufletul-pereche, intr-un nou sezon al reality-show-ului de succes “Fermier. Caut nevasta!”.

“Petitoarea” protagonistilorva fi si de aceasta data Luana Ibacka, vedeta care va fi alaturi de concurenti in aceasta experienta de viata.
Pe 8 februarie, veti face cunostinta cu cei 10 participanti pregatiti sa faca marele pas. Ce aspiratii au acestia, cum vad partenerul ideal si cat de irezistibil este farmecul rustic, veti afla in primul episod al acestui reality-show.
Pregatiti-va pentru lacrimi, bucurie si gelozie, toate intr-o calatorie a dragostei! Traiti din plin emotia la “Fermier. Caut nevasta!”, pe 8 februarie, la ora 20.30 si fiti alaturi de fermierii ramasi in concurs, din martie, numai la Prima TV!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • doresc sa ma ajute si pe mine doamna din spania daca are nevoie de muncitori in spania va las numarul de telefon si daca vreti si aveti nevoie ma contactati 0768382373 ……..va multumesc mult !!!

Lasă un răspuns