HomeALL MEDIAFernando Colunga si distributia din „Impreuna pentru todeauna”, invitati intr-o editie speciala Cristina Show

Fernando Colunga si distributia din „Impreuna pentru todeauna”, invitati intr-o editie speciala Cristina Show

Telenovela “Împreună pentru totdeauna” va avea marele final ACASĂ sâmbătă, 4 septembrie de la orele 18.30, iar duminică, distribuţia telenovelei va fi prezentă la Cristina în emisiune, pentru o ediţie specială Cristina Show: Special “Împreună pentru totdeauna”.

Duminică, 5 septembrie de la orele 18.30, Fernando Colunga, Dominika Paleta Guillermo Capetillo şi restul distribuţiei din “Împreună pentru totdeauna” vor povesti despre cele mai amuzante momente de la filmări, despre clipele dificile prin care au trecut, vor răspunde la întrebările publicului, iar telespectatorii vor putea afla amănunte picante despre vieţile personale ale actorilor lor preferaţi. La doar câteva săptămâni după ce a devenit mamă, actriţa Marisol del Olmo, care în telenovelă a interpretat personajul Erika, vine la Cristina în emisiune pentru a povesti despre cum aproape a născut pe platourile de filmare şi despre peripeţiile prin care a trecut pentru a-şi ascunde sarcina de camerele de luat vederi. Actorii Alejandro Ruiz şi Dacia Arcaraz vor dezvălui lucruri intime din culisele telenovelei, iar Fernando Colunga îi va surprinde încă o dată pe fanii săi.

Actorii din distribuţia telenovelei îşi vor lua la revedere de la telespectatori în emisiunea Cristina Show: Special “Împreună pentru totdeauna”, pe 5 septembrie de la orele 18.30, a doua zi după ce ACASĂ va fi difuzat ultimul episod al telenovelei.


Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns