HomeLIFE STYLEFestival de film in Parcul Cismigiu

Festival de film in Parcul Cismigiu

Un festival de film de scurt-metraj – „Cine Cinema Film Festival” – se va desfasura, in perioada 27 iulie – 1 august, in Parcul Crangasi din Capitala. film fest

Festivalul va debuta, luni, la ora 21:00, si se va incheia sambata, 1 august, cu festivitatea de premiere. Dupa preselectia celor 70 de scurt-metraje au ramas in concurs doar 36 de filme care vor fi vizionate de public in cele cinci zile de concurs.

„Cine Cinema Film Festival” are ca obiectiv promovarea artei cinematografice, descoperirea si incurajarea tinerelor talente aflate la inceput de drum.
La finalul fiecarei zile de concurs, spectatorii vor putea viziona filme de scurt-metraj premiate in cadrul unor festivaluri internationale, dar si lung-metraje de Oscar, precum „Slumdog Millionaire”, „The Code”, „Twilight”, „New in town” sau „Push”. La festivalul organizat de Centrul Cultural European sector 6 si Primaria sectorului 6 intrarea este libera.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns