HomeTELEVIZIUNEEmisiuniFestivalul filmelor de scurt metraj “Future Shorts”, la Pro Cinema

Festivalul filmelor de scurt metraj “Future Shorts”, la Pro Cinema

 

Sambata, 22 septembrie, de la ora 12:30, Pro Cinema isi invita telespectatorii la unul dintre cele mai originale si inovatoare festivaluri de scurt-metraj din intreaga lume – Future Shorts.

Inca din 2003, Future Shorts le-a propus telespectatorilor sai o noua experienta cinematografica, un festival care sa celebreze cele mai bune si inovatoare scurt metraje din toata lumea. Numai anul trecut, oameni din 144 de orase, din 55 de tari, au trait experienta Future Shorts. In Londra, Tokyo, Cairo si Kabul oamenii au putut sa se bucure de provocarea propusa de Future Shorts. A venit insa si randul Bucurestiului, dar si al telespectatorilor Pro Cinema sa se afle fata in fata cu incitantele productii cinematografice marca Future Shorts.

Catalin Saizescu, Cristi Toporan, Mihnea Chelariu, Diana Munteanu, Dana Bartolini si Ovidiu Potorac sunt cativa dintre regizorii care isi vor prezenta scurt metrajele la Future Shorts, la Pro Cinema. “Dans retusat”, “Terminus”, “Pacientul Roman” si “Frenezie” sunt doar o mica parte a scurt metrajelor care vor putea fi urmarite sambata, 22 septembrie, de la ora 12:30, la Pro Cinema.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns