Connect with us

Emisiuni

Festivalul Naţional de Folclor „Ioan Macrea”, în direct la TVR

Published

on

 

TVR difuzează, în perioada 19-21 noiembrie, cea de-a XV – a ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Ioan Macrea”, eveniment care reuneşte, la Sibiu, peste 600 de artişti – cele mai bune ansambluri folclorice din ţară, dar şi îndrăgiţi interpreţi ai muzicii populare româneşti.

Iuliana Tudor este gazda festivalului de dans ce va putea fi văzut în direct de telespectatori la TVR 3 şi online, pe TVR+, marţi şi miercuri, de la ora 19.00, respectiv la TVR 1 şi TVR+, joi, de la ora 21.00. Ultima seară a festivalului este preluată, pentru românii din afara graniţelor ţării, şi de TVR Internaţional, pe 22 noiembrie, de la 21.10.

In aceasta seara de la ora 19.00, telespectatorii TVR 3 pot urmări spectacolul extraordinar „La Hanul lui Ghiţă”, susţinut de Ansamblul Folcloric „Ceata Junilor” şi Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul Junii Sibiului”, în colaborare cu soliştii: Paul Ananie, Stana Stepanescu, Nicu Mîţă, Andreea Haisan, Gabriel Dumitru, Codruţa Rodean, Alexandru Brădăţan, Daniel Pop, Diana Călinescu, Răzvan Năstăsescu, Izabela Tomiţă Popescu, Viorica Telcean, Marcel Părău, Alina Bîcă, Nelu Albu, Robert Târnăveanu.

Spectacolul îşi propune să aducă în faţa publicului atmosfera plină de farmec a unui han din Transilvania, unde poposesc personaje vestite precum Anton Pann, Iancu Jianu, alături de grupuri de târgoveţi braşoveni, călători bănăţeni, bulgari, moldoveni şi făgărăşeni. Aceştia vor fi întâmpinaţi de hangiul Ghiţă, soţia sa Aniţa şi servitorul Gavrilă, cu bucate şi băuturi alese. Telespectatorii vor retrăi atmosfera din hanurile de altădată alături de aceşti artişti, dar şi de renumitul actor Ion Besoiu, cetăţean de onoare Sibiului.

Pentru seara de miercuri, la aceeaşi oră, telespectatorii TVR 3 au întâlnire cu Ansamblul „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, Ansamblul „Dorul” din Piteşti, Ansamblul  „Transilvania” din Baia Mare, Ansamblul „Maria Tănase” din Craiova, Ansamblul  „Banatul” Timişoara, Ansamblul „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Alături de ei vin soliştii Florentina şi Petre Giurgi, Nicu Novac, Mariana Ionescu Căpitănescu, Ion Ghiţulescu, Victoriţa Lăcătuşu, George Finiş, Cristina Turcu Preda, Lucica Păltineanu, Marius Măgureanu, Natalia Gorjanu, Claudia Torop, Reli Sanda, Olguţa Berbec, Alexandra Bleaje, Georgiana Bârsac, Mirela Constantin, Valentin Sanfira, Diana Călinescu, Dana Gruescu, Mihaela Petrovici.

Festivalul Naţional de Folclor „Ioan Macrea” nu se putea încheia fără câteva recitaluri de excepţie. Joi seară, de la ora 21.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu vor urca artişti precum Gheorghe Turda, Ana Pacatiuş, Laura Lavric, Nineta Popa, Mariana Anghel, Mariana Deac, Ionuţ Fulea, Dinu Iancu Sălăjanu, Nelu Albu, Viorica Telcean, Marcel Părău, Alina Bîcă, Alina Pinca, Camelia Cosma Stoiţă, Răzvan Năstăsescu, Codruţa Rodean, Paul Ananie, Stana Stepanescu, Gabriel Dumitru, Andreea Haisan, Nicu Mîţă, Izabela Tomiţă, Alexandru Brădăţan, Daniel Pop, Nicuşor Iordan, Ansamblul „Ceata Junilor”, Ansamblul „Veteranii Junii Sibiului” şi Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul Junii Sibiului”.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Delia primele declaratii despre noul sexon X FACTOR

Published

on

 

Concurenții din noul sezon X Factor” sunt mult mai încrezători în forțele lor, iar acesta, crede jurata Delia, este meritul noilor prezentatori, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

”Sunt nerăbdătoare, sunt foarte curioasă de aceste noi generații. Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut și vin foarte mulți incredibil de talentați”, spune Delia după prima săptămână de audiții pentru cel de-al optulea sezon ”X Factor”.

În plus, pe lângă talent, Delia a remarcat că tinerii au și multă încredere în ei, iar acesta, crede jurata, este meritul celor doi prezentatori. ”Mihai și Vlad sunt foarte implicați, își fac rolul foarte bine! Concurenții au parte de tratament preferențial în backstage. Sunt luați, li se face terapie, le fac cadouri, se iau în brațe, se pupă, o să vedeți!”, spune Delia.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Maya Cioșa, Maria Popa și Olivia Alexandru sunt finalistele Vocea României Junior!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vineri, copiii au creat un spectacol extraordinar în semifinala Vocea României Junior. Andra, INNA și Marius Moga au avut misiunea de a alege care sunt cele mai bune voci din echipele lor pentru a ajunge în Marea Finală.

INNA a decis că trebuie să mearga mai departe cu Olivia Alexandru, cea care a convins-o aseară cu abilitatile de a face spectacol si cu vocea ei incredibila. Marius Moga a ales-o pe Maria Popa pentru interpretarea remarcabilă a piesei ”Greatest Love of All” a lui Whitney Houston, iar Andra speră ca finala să o câștige Maya Cioșa, cea care a ridicat sala în picioare cântând ”Like I´m Gonna Lose You!”, de la Meghan Trainor & John Legend.

Vineri seara show-ul Vocea României Junior a fost lider de audiență înregistrând 4 puncte de rating și 16% share pe segmentul de public comercial, în timp ce postul de televiziune clasat pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 14.1% share. În minutul de aur de la 22.59, aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național, așteptau să vadă care sunt cei trei finaliști ai celui de-al doilea sezon Vocea României Junior.

După șase ediții pline de emoții, vinerea viitoare, de la 20:30, Andra, INNA și Marius Moga își vor ajuta concurenții să cucerească publicul cu momente memorabile. Totul pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vlad Drăgulin, despre experiența X Factor: ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori”

Published

on

 

Aflat într-o nouă postură, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, actorul Vlad Drăgulin și-a luat în serios rolul de… înger păzitor! 

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor fi cei care vor avea grijă de concurenții ”X Factor” în acest sezon înainte de a intra pe scenă. ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori. E atât de nouă experiența aceasta pentru mine! Eu am fost mereu un tip egoist, iar asta este ca o spălare de păcate; mi-am propus să devin mai bun și să îi ajut pe alții fiind un braț blajin și generos care îi conduce din postura lor de civil până în momentul în care devin artiști pe scenă. Este ca o inițiere”, a spus Vlad Drăgulin.

Actorul empatizează cu tinerii, mai ales că s-a aflat și el în această ipostază. ”Concurenții au toți un numitor comun, se vede că se pregătesc pentru un moment mare, sunt încărcați de energie, iar eu o împrumut. Mă bucură că sunt tineri care iau această decizie în ciuda prejudecăților, că dacă te apuci de muzică o să mori de foame și noi am trecut prin asta, ni s-a zis să nu ne apucăm de teatru, dar sunt tineri care fac asta din pasiune, își fixează ștacheta altfel”, a mai spus Vlad Drăgulin.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending