Connect with us

Emisiuni

Festivalul Naţional de Folclor „Ioan Macrea”, în direct la TVR

Published

on

TVR difuzează, în perioada 19-21 noiembrie, cea de-a XV – a ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Ioan Macrea”, eveniment care reuneşte, la Sibiu, peste 600 de artişti – cele mai bune ansambluri folclorice din ţară, dar şi îndrăgiţi interpreţi ai muzicii populare româneşti.

Iuliana Tudor este gazda festivalului de dans ce va putea fi văzut în direct de telespectatori la TVR 3 şi online, pe TVR+, marţi şi miercuri, de la ora 19.00, respectiv la TVR 1 şi TVR+, joi, de la ora 21.00. Ultima seară a festivalului este preluată, pentru românii din afara graniţelor ţării, şi de TVR Internaţional, pe 22 noiembrie, de la 21.10.

In aceasta seara de la ora 19.00, telespectatorii TVR 3 pot urmări spectacolul extraordinar „La Hanul lui Ghiţă”, susţinut de Ansamblul Folcloric „Ceata Junilor” şi Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul Junii Sibiului”, în colaborare cu soliştii: Paul Ananie, Stana Stepanescu, Nicu Mîţă, Andreea Haisan, Gabriel Dumitru, Codruţa Rodean, Alexandru Brădăţan, Daniel Pop, Diana Călinescu, Răzvan Năstăsescu, Izabela Tomiţă Popescu, Viorica Telcean, Marcel Părău, Alina Bîcă, Nelu Albu, Robert Târnăveanu.

Spectacolul îşi propune să aducă în faţa publicului atmosfera plină de farmec a unui han din Transilvania, unde poposesc personaje vestite precum Anton Pann, Iancu Jianu, alături de grupuri de târgoveţi braşoveni, călători bănăţeni, bulgari, moldoveni şi făgărăşeni. Aceştia vor fi întâmpinaţi de hangiul Ghiţă, soţia sa Aniţa şi servitorul Gavrilă, cu bucate şi băuturi alese. Telespectatorii vor retrăi atmosfera din hanurile de altădată alături de aceşti artişti, dar şi de renumitul actor Ion Besoiu, cetăţean de onoare Sibiului.

Pentru seara de miercuri, la aceeaşi oră, telespectatorii TVR 3 au întâlnire cu Ansamblul „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, Ansamblul „Dorul” din Piteşti, Ansamblul  „Transilvania” din Baia Mare, Ansamblul „Maria Tănase” din Craiova, Ansamblul  „Banatul” Timişoara, Ansamblul „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Alături de ei vin soliştii Florentina şi Petre Giurgi, Nicu Novac, Mariana Ionescu Căpitănescu, Ion Ghiţulescu, Victoriţa Lăcătuşu, George Finiş, Cristina Turcu Preda, Lucica Păltineanu, Marius Măgureanu, Natalia Gorjanu, Claudia Torop, Reli Sanda, Olguţa Berbec, Alexandra Bleaje, Georgiana Bârsac, Mirela Constantin, Valentin Sanfira, Diana Călinescu, Dana Gruescu, Mihaela Petrovici.

Festivalul Naţional de Folclor „Ioan Macrea” nu se putea încheia fără câteva recitaluri de excepţie. Joi seară, de la ora 21.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu vor urca artişti precum Gheorghe Turda, Ana Pacatiuş, Laura Lavric, Nineta Popa, Mariana Anghel, Mariana Deac, Ionuţ Fulea, Dinu Iancu Sălăjanu, Nelu Albu, Viorica Telcean, Marcel Părău, Alina Bîcă, Alina Pinca, Camelia Cosma Stoiţă, Răzvan Năstăsescu, Codruţa Rodean, Paul Ananie, Stana Stepanescu, Gabriel Dumitru, Andreea Haisan, Nicu Mîţă, Izabela Tomiţă, Alexandru Brădăţan, Daniel Pop, Nicuşor Iordan, Ansamblul „Ceata Junilor”, Ansamblul „Veteranii Junii Sibiului” şi Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul Junii Sibiului”.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Mihai Bendeac iese din platoul ”iUmor” din cauza unei concurente: ”Nu puteam să mă uit la ea!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Mihai Bendeac va avea bătăi de cap încă din prima ediție a celui de-al cincilea sezon iUmor”! Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

În prima ediție ”iUmor” din cel de-al cincilea sezon, duminică, de la 20.00, pe Antena 1, juratul Mihai Bendeac va avea bătăi de cap din cauza unei concurente venite chiar de la Londra. Cum tânăra era o prezență extrem de agreabilă, actorul s-a gândit că, din nou, unii ar putea crede că votul său ar putea fi influențat de acest factor. Ca urmare, juratul ”iUmor” a părăsit sala râzând: ”Eu o să votez și o să plec repede!”. ”Doamne, ce urâtă era… Nu puteam să mă uit la ea!”, a glumit apoi Mihai Bendeac cu Șerban Copoț.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Au început filmările pentru sezonul 2 ,,The Wall – Marele Zid”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

După 45 de ediții, ,,The Wall- Marele Zid” a încheiat un prim sezon plin de emoție și strălucire, iar jocul imprevizibil din fața proiecției a schimbat de nenumărate ori destinul concurenților.

Emisiunea fenomen revine cu sezonul al doilea, care va fi difuzat pe Antena 1 din această primăvară, iar Valentin Butnaru și echipa de producție au aterizat deja în Polonia- acolo unde se află platoul de filmare.

Prezentatorul show-ului, Valentin, este foarte încântat să revină la filmări și nerăbdător să cunoască poveștile impresionante ale oamenilor buni care se vor lupta cu Marele Zid. Deși recunoaște că programul de filmare nu a fost deloc ușor la început, știe că limitele pot fi depășite atunci când pui pasiune în ceea ce faci: ,,Abia așteptam să revin în fața Marelui Zid. Am emoții, dar sunt constructive și sunt convins că și de data aceasta voi cunoaște oameni frumoși și norocoși.”, a declarat acesta.

Echipa de producție poloneză a fost la fel de entuziasmată să îi primească pe românii din spatele     show-ului ,,The Wall-Marele Zid la ei acasă. De dimineață, au organizat un mic dejun în cinstea lor, unde au rememorat cele mai frumoase momente din edițiile trecute, atât din platou, cât și din spatele camerelor de filmat. În primul sezon, chiar la finalul ultimei emisiuni, polonezii au proiectat pe Marele Zid un mesaj emoționant- ,,I love Romania”, în semn de recunoștință pentru o colaborare frumoasă și fructuoasă.

Anul acesta, Valentin Butnaru își petrece ziua de naștere pe platoul de filmări: ,, Cum îmi petrec ziua de naștere?! Păi, la filmări pentru noul sezon The Wall-Marele Zid, evident! De ce e evident? Pentru că sunt înconjurat de oameni geniali, fac ceva ce iubesc și mă distrez în tot timpul asta! E perfect! Mă simt  extraordinar alături de prietenii mei de aici. De ziua mea…sper ca Marele Zid să fie darnic cu concurenții.”, a mărturisit moderatorul.

Fiecare ediție ,,The Wall- Marele Zid” a fost unică și a redat povești frumoase ale oamenilor care au avut curajul să se înscrie într-o competiție a norocului și a strategiei, iar al doilea sezon promite surprize, dar și câștiguri impresionante. Suma totală a premiilor a ajuns până în acest moment la 2,620,676 RON, dar zâmbetele, lacrimile de fericire și reacțiile emoționante ale concurenților au fost nenumărate. Emisiunea ,,The Wall- Marele Zidrevine din această primăvară la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vineri, la Românii au talent, vedem la ce visează Mihaela Rădulescu încă din copilărie!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Jurații sunt plini de surprize în cea de-a doua ediție a sezonului 8 Românii au talent.

Inspirat de apariția inedită a unui concurent și de momentul pe care-l prezintă, Andi spune: ”În costumul ăla de panteră roz pot să mă îmbrac și eu.”, iar Mihaela continuă: ”Hai, du-te acum pe scenă! Vreau să-l văd pe Andi pantera roz, visez asta din copilărie!”. Pentru a-l încuraja pe jurat să facă transformarea, publicul îl aclamă și-l aplaudă frenetic.

Andi apare pe scenă în ritm de saxofon, cu mișcările specifice simpaticei pantere și face o demonstrație de talent autentic în fața a sute de persoane și a colegilor săi. ”Deși credeam că le-am văzut pe toate, sezonul 8 vine cu foarte multe surprize. Și din partea concurenților, dar și din partea juraților.”, spune Andra, impresionată până la lacrimi… de râs de reprezentația lui Andi, iar Smiley completează din culise: ”Seamănă cu mine din profil!”.

Vineri, de la 20:30, vedem întregul moment care provoacă ropote de aplauze și hohote de râs în sală, dar vedem și care este motivul pentru care unul dintre jurați declară că este extrem de nervos.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending