HomeTELEVIZIUNEPremieră TVFestivalul Sanremo, în direct şi exclusivitate la TVR 2

Festivalul Sanremo, în direct şi exclusivitate la TVR 2

În perioada 12-16 februarie, TVR 2 va transmite de la ora 21.40, în direct şi exclusivitate pentru România, cea de-a 63-a ediţie a Festivalului Cântecului Italian Sanremo 2013. Va fi o transmisiune maraton de peste 20 de ore a celor cinci seri de festival cu programul lor integral cuprinzând concursul, recitalurile şi, evident, Gala Laureaţilor.

Pentru români, festivalul va fi şi o avanpremieră a selecţiei naţionale Eurovision, deoarece pe scena Sanremo vor evolua 22 de artişti dornici să participe la concursul Eurovision 2013 din Suedia. Este vorba de 14 nume consacrate şi de 8 interpreţi talentaţi, aflaţi la începutul carierei, care luptă pentru câştigarea trofeului Sanremo şi pentru a reprezenta Italia la Eurovision.

Pentru prima dată, ei vor avea dreptul să interpreteze câte două melodii, diferite ca gen muzical, iar câştigătorul va fi ales în baza notelor primite de la un juriu de specialitate (50%) şi a televotingului telespectatorilor (50%).

Alături de concurenţi, la Sanremo sunt invitaţi speciali artişti şi vedete de talie internaţională, precum: Andrea Bocelli, Al Bano, Ricchi e Poveri, top-modelul Bar Refaeli, fotbalistul Roberto Baggio, balerinul Lutz Foster.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns