HomeTELEVIZIUNEEmisiuniFetele bune de la Mondenii, oprite de garda elvetiana la Vatican

Fetele bune de la Mondenii, oprite de garda elvetiana la Vatican

Din 11 martie, la Prima TV vedeti peripetiile „Fetelor bune” de la Mondenii la Roma, unde nu au trecut deloc neobservate.

Angel Popescu, Bogdan Coltet si Alex Bogdan, metamorfozati in celebrele “Fete bune”, Buruiana, Tonciu si Trasca, aveau in program sa filmeze cateva sketchuri si la Vatican, dar nu a fost deloc usor.

„Am filmat in acest sezon si cateva scenete la Roma. Filmarile nu au fost insa lipsite de peripetii. Am mers sa filmam in Piata San Pietro, unde ne-a oprit garda elvetiana. Asa am aflat ca sunt alte reguli pentru a filma la Vatican decat in restul Romei. In timp ce discutam cu elvetienii, au aparut doi jurnalisti, care s-au prezentat ca fiind de la Associated Press. Acestia au inceput sa ne intrebe: “De ce v-a oprit politia? Ce faceti aici? Ati venit pentru demonstratie si politia va impiedica sa va manifestati?”. Se pare ca am picat tocmai in momentul in care se pregatea o manifestatie impotriva demisiei Papei”, isi aminteste Angel.

Nu pierdeti peripetiile „Fetelor bune” la Roma, din 11 martie, in fiecare luni si marti, de la ora 21:45, numai la Mondenii.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns