HomeMAGAZINEvenimenteFetele care se joaca cu istoria, Viborg-Oltchim, sambata, in direct la ProTV

Fetele care se joaca cu istoria, Viborg-Oltchim, sambata, in direct la ProTV

Romania se pregateste de sarbatoare! Cea mai buna echipa din Romania poate aduce Liga Campionilor in tara! Prima finala, Viborg-Oltchim, e sambata 8 mai, de la ora 17:15, in direct la ProTV

Romanii au pus sampania la rece si le asteapta pe fete sa aduca Cupa. Fara Romania la Campionatul Mondial de fotbal, acum handbalul e regele! “Galacticele” de la Oltchim joaca in finala Ligii Campionilor chiar impotriva detinatoarei trofeului – Viborg.

Fetele lui Voina le-au amintit romanilor ce e victoria si le pot aminti, dupa 20 de ani, ce inseamna sa ridici un trofeu european deasupra capului. Ii pot face pe romani sa-si dea jos palaria in fata Oltchimului si sa iasa din nou in strada de bucurie.

Daca vor izbuti sa castige Liga, nu se va teme nimeni sa le numeasca pe “alchimiste” noua generatie de aur a sportului romanesc.

Turul finalei, Viborg-Oltchim, e sambata 8 mai, ora 17:15, in direct la ProTV. Meciul retur, cu Liga Campionilor pe masa, e sambata viitoare la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 15 mai, de la ora 20:45, in direct la ProTV.


Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns