HomeTELEVIZIUNEDocumentarFidel Castro: Cel mai urmărit om al planetei, documentar, în premieră, la Discovery Channel

Fidel Castro: Cel mai urmărit om al planetei, documentar, în premieră, la Discovery Channel

Una dintre cele mai controversate figuri politice din istoria omenirii, conducătorul cubanez Fidel Castro nu a avut o viaţă obişnuită. De la tânărul revoluţionar care a răsturnat regimul unui dictator corupt cu ajutorul unei forţe de gherilă şi până la şeful de stat care, se pare, ar fi fost vizat de 600 de atentate de asasinare, longevitatea regimului şi comportamentul distinctiv al lui Castro au fost ieşite din comun.

 

Discovery Channel va difuza duminică, 4 decembrie, de la ora 22.00, programul Fidel Castro: Cel mai urmărit om al planetei, un documentar ce invită publicul să facă o incursiune în viaţa lui Fidel Castro, prezentată prin ochii spionilor care l-au urmărit mai bine de o jumătate de secol.

 

Programul trece în revistă peste 50 de ani de istorie şi dezvăluie mecanismele interioare care au modelat viaţa şi caracterul liderului, explorând viaţa lui Castro, ca om politic de mare notorietate, dintr-o perspectivă unică.

 

Având acces fără precedent la documente desecretizate, programul prezintă interviuri în exclusivitate cu spioni, agenţi KGB, analişti CIA şi exilaţi cubanezi care au urmărit mişcările lui Castro de-a lungul anilor, iar acum ne dezvăluie detalii ascunse, anecdote fascinante şi elemente de psihologie care ne ajută să-l înţelegem mai bine pe omul din spatele legendei.

 

Foto Credit: Discovery Channel

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns