HomeALL MEDIAFiica nelegitima a lui Goran Visnjic, model la numai trei ani

Fiica nelegitima a lui Goran Visnjic, model la numai trei ani

Goran Visnjic, actorul pe care telespectatorii Pro Cinema il pot vedea incepind din 10 martie, in noul sezon al serialului “Spitalul de urgenta” (“E.R.”), a fost socat atunci cind a aflat ca fiica sa nelegitima, Lana Lourdes, va deveni…model pentru o firma britanica de modelling.

Visnjic si-a exprimat imediat dezacordul public, prin intermediul avocatului sau, fata de aceasta decizie luata de Mirela Rupic, femeia cu care actorul de origine croata a avut o scurta aventura. Aceasta nu s-a consultat cu Visnjic inainte de a lua decizia, ba mai mult, a afirmat ca actorul nu are nici un drept sa o acuze ca se foloseste de copilul lor in scopuri … publicitare.

“Sint foarte trist din cauza acestei situatii”, spune Goran Visnjic. “Nu sint absurd, Lana nu este singurul copil care apare in reclame. Este foarte scumpa si foarte draguta si sint convins ca ar ar fi un model bun, asa incit am decis sa iau eu insumi legatura cu o agentie buna. Nu stiu daca fiica mea va ajunge model, actor, doctor, sau altceva. Datoria mea este sa am grija de ea si sa ma asigur ca va deveni o persoana buna si puternica”, mai spune vedeta din “Spitalul de urgenta”.

“Goran n-a intreabat niciodata de fiica lui – singurul sau copil biologic – de cind s-a nascut. N-a vazut-o niciodata in realitate si nu i-a auzit vocea niciodata. Deci ce face el acum? Pozeaza in tatal ideal in fata lumii intregi”, i-a dat replica Mirela Rupic.

“Visnjic a aratat pozele cu fiul sau adoptiv intregii prese croate, iar pe mine m-a tirit pe la Serviciul de Pro tectie a Copilului doar pentru ca publicat poza Lanei intr-un singur ziar!”, mai spune plina de naduf fosta iubita a vedetei din “Spitalul de urgenta”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns