HomeMAGAZINFilmFilmul "4, 3, 2" in regia lui Cristian Mungiu, proiectat la New York

Filmul "4, 3, 2" in regia lui Cristian Mungiu, proiectat la New York

„4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, al regizorului român Cristian Mungiu, va fi proiectat la Festivalul de Film de la New York, în secţiunea World Cinema Showcase, ce mai cuprinde şi filmele „Volver”, de Pedro Almodovar, „Operation Filmaker”, de Nina Davenport, şi „In Between Days”, de So Yong Kim. Filmul „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile„, de Cristian Mungiu, a fost recompensat cu premiul Palme d’Or la ediţia de anul trecut a Festivalului de Film de la Cannes.

Potrivit site-ului boxofficemojo.com, în prezent, filmul are încasări de 9,75 de milioane de dolari. În cadrul seriei de evenimente speciale care vor fi găzduite de Festivalul de Film de la New York a fost inclusă şi o proiecţie a filmului „”Pandora and the Flying Dutchman„, de Albert Lwein, care va fi prezentat de Martin Scorsese. De asemenea, cineaşti precum Darren Aronofsky şi Wong Kar Wai vor lua parte la seria anuală de interviuri organizată în cadrul festivalului.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • foarte bun filmul, ma bucur ca se poate vedea si in state, chiar merita , felicitiari !

Lasă un răspuns