HomeLIFE STYLEFilmul ''This is It'' a adus încasări de peste 2 milioane de dolari de la prima difuzare

Filmul ''This is It'' a adus încasări de peste 2 milioane de dolari de la prima difuzare

Michael Jackson aduce profituri enorme şi acum, după moartea sa. „This is It”, filmul ultimelor sale repetiţii de la Londra, a adus încasări de 2,2 milioane de dolari doar pentru primele spectacole din Statele Unite. Între timp, filmul a făcut înconjurul lumii şi a ajuns şi pe ecranele româneşti.

Mii de fani au luat cu asalt cinematografele din toată lumea pentru a urmări filmul cu ultimele repetiţii ale lui Michael Jackson. La premiera din Los Angeles, zeci de vedete au păşit pe covorul roşu, alături de fraţii megastarului.

Filmul This is It s-a bucurat de mai multe gale spectaculoase de deschidere în toată lumea. Cea mai aşteptată avanpremieră a filmului a avut loc însă la Los Angeles. Între vedetele care au păşit pe covorul roşu s-au numărat Will Smith, Jennifer Lopez, Paris Hilton şi regizorul filmului, Kenny Ortega. Nici fraţii Jackson nu au lipsit de la eveniment.

De la Londra şi Berlin până în China, sălile care au găzduit avanpremiera au fost luate cu asalt de fanii dornici să-şi vadă idolul dansând pentru ultima dată. Regizorul ” This is it”, Kenny Ortega a spus că realizarea filmului a fost cea mai importantă experienţă din cariera lui.

În România, pelicula este difuzată în 11 cinematografe din Bucuresti, Constanţa, Cluj, Timişoara, Piteşti, Bacău, Iaşi şi Oradea.

Filmul va rula timp de doar 16 zile iar pentru multe spectacole s-au vândut, deja, toate biletele. Producătorii speră că încasările vor atinge 600 de milioane de dolari.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns