HomeALL MEDIAFinal de filmari pentru serialul de epoca Aniela

Final de filmari pentru serialul de epoca Aniela

Aniela, primul serial romanesc de epoca ce spune o poveste de dragoste interzisa de la 1900 dintre o tanara fara dota, Aniela Elefterios si un ofiter de cariera, Radu Vulturesco, se apropie de final.

Vineri, 9 aprilie, pe platourile de filmare dinBuftea se va auzi pentru ultima data: ”Actiune” la acest proiect.

Aventurile personajelor din “Aniela” se apropie si ele de final, insa pana la marele deznodamant telespectatorii vor avea ocazia sa traiasca la intensitate maxima episoadele difuzate de luni pana joi de la ora 20.30,ACASA.

Calatoria intr-o lume cu parfum de belle époque a inceput intr-o zi torida de vara, in luna august si a tinut 9 luni. In cele 170 de zile de filmare actorii si intreaga echipa au petrecut mai bine de 2000 de ore pe platourile special construite pentru acest proiect. S-au filmat peste 5500 de secvente cu o echipa formata din peste 70 de actori si cateva sute de figuranti. “Aniela” a insemnat pentru toti actorii implicati in proiect locul unde si-au gasit o a doua familie.

Proiectul “Aniela” a fost o provocare si pentru Mihai Petre, aflat pentru prima data in postura de protagonist al unei productii difuzata ACASA: “A fost frumos, au fost si momente bune si unele cu multe emotii, am trait de toate. Fiecare zi de filmare a insemnat, pe langa responsabilitati si relaxare pentru ca alaturi de colegi precum Razvan Fodor sau Pavel Bartos, am trait unele dintre cele mai amuzante momente ale vietii mele.

Am ras, ne-am simtit ca o mare familie si am incercat sa nu dezamagesc pe nimeni. Imi pare rau ca filmarile la “Aniela” se termina, imi vor lipsi eleganta si bunul gust de la 1900, imi va lipsi costumul de ofiter, pauza de cafea dar si discutiile cu prietenii mei de la filmare”, spune interpretul lui Radu Vulturesco si juratul emisiunii “Dansez pentru tine de la PRO TV.

Pentru primul serial romanesc de epoca in Buftea a fost reconstruita o intreaga strada dinBucurestiul de la 1900, munca scenografilor si a echipei de productie intinzandu-se pe 3 luni. S-a filmat in mai multe locatii externe, doua dintre ele, Conacul de la Golesti si Palatul Mogosoaia, pastrand multe dintre elementele epocii.[starrating template_id=4 column=’votes’ min_votes=1 rating_size=’24’ review_size=’24’ rating_thumb_size=’24’]

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns