HomeLIFE STYLEFinala Eurovision 2009 in direct de la Moscova, live la TVR 1

Finala Eurovision 2009 in direct de la Moscova, live la TVR 1

In aceasta seara Moscova devine capitala muzici europene gazduind cel mai mare concurs de muzica usoara, Finala Eurovision,  momentul mult asteptat de toti fani eurovision din intreaga lumea.
Batalia este extrem de stransa, deja sunt vehiculate numele castigatorilor.  Grecia, Azeribaijan, Norvegia si Spania sunt principali favoriti din finala ESC. La Moscova se zvoneste ca Patricia Kaas va fi castigatoarea concursului fiind favorita lui Vladimir Putin.
elena-gheorghe-euro

TVR 1 va difuza in aceasta seara de la ora 22 Finala Eurovision in direct de la Moscova . In conditii exceptionale de sunet si imagine Finala Eurovision poate fi vizionata si pe TVR HD.

Gazdele spectacolul vor fi doi noi prezentatori. Prima este Alsou, artista care a reprezentat Rusia la Eurovision în 2002, după care s-a impus la nivel internaţional prin colaborări cu Enrique Iglesias şi John Bon Jovi. Partenerul ei de scenă va fi Ivan Urgant, actor şi prezentator al mai multor emisiuni de success în Rusia. Deschiderea spectacolului va fi făcută de artiştii de la Cirque du Soleil, iar pe parcursul votării telespectatorii vor putea urmări un recital al grupului argentinian Fuerza Bruta.

Votarea va dura 15 minute, iar semnalul de începere a votării va fi dat din cosmos, mai precis de echipajul aflat pe staţia orbitală internaţională, care va participa astfel, în premieră, la concursul Eurovision.

Chiar dacă la finală participă 25 de ţări, clasamentul final va fi stabilit în urma notelor acordate de toate cele 42 de ţări participante la Eurovisionul din acest an. Aceste note vor fi alcătuite, în fiecare ţară, în proporţie de 50% în baza voturilor primite de la telespectatori şi 50% de către un juriu de specialitate. Românii o vor putea vota pe Elena Gheorghe numai dacă se află în afara ţării, mai precis în una dintre ţările participante, şi dacă vor urmări transmisia televiziunii publice din ţara respectivă.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns