Connect with us

Reality Show

FINALA LIVE SUPRAVIEŢUITORUL: Otniela, Lucian şi Iulian, în cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro!

În această seară, de la 20:30, LIVE la Pro TV, cei trei finaliști vor afla pe cine au votat jurații Supraviețuitorul și cine va primi titlul de unicul supravieţuitor şi premiul în valoare de 100.000 de euro!

Published

on

Otniela, Iulian sau Lucian?

În această seară, de la 20:30, LIVE la Pro TV, cei trei finaliști vor afla pe cine au votat jurații Supraviețuitorul și cine va primi titlul de unicul supravieţuitor şi premiul în valoare de 100.000 de euro!

Au trecut 44 de zile în care concurenţii din Supravieţuitorul au încercat să facă faţă probelor dificile, în care şi-au făcut alianţe şi strategii şi au trăit în condiţii extreme, fără hrană şi lucrurile cu care erau obişnuiţi acasă. Membrii triburilor Tubig şi Hangin au luptat la începutul competiţiei în echipă, apoi individual în tribul Araw, iar cei eliminaţi au fost trimişi pe Insula exilului. Din exil, numai Lucian a reuşit să reziste şi s-a întors în joc.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”RED”]G[/rdmof_dropcaps]Mare finală a show-ului Supravieţuitorul se bate în audienţa cu ANTENA 1 care va difuză pe tronsonul orar 20:30-21:45 reality show-ul, Poftiţi la muncă, iar Kanal D, serialul turcesc „Ziua în care mi s-a scris destinul”. 

 

Cu câteva ore înainte de aflarea câștigătorului Supraviețuitorul, Otniela a declarat: „Am emoții, de-abia aștept să văd ce se va întâmpla! Sunt mândră de jocul meu și sper că persoanele în care am avut eu încredere să nu mă dezamăgească.”. Iulian a completat: „În afara faptului că am emoții, aștept să vină momentul finalei, pentru că am câteva cuvinte de spus și sunt foarte curios dacă oamenii cu care am trăit atâta timp în trib și-au manifestat frustrarea că nu sunt ei în finală și nu m-au votat.”. Dacă Otniela și Iulian sunt curioși de reacția juraților, Zapp este, la fel cum ne-a obișnuit, foarte sigur pe el: „Ce să zic? Nu am emoții, chiar nu am! Cum am zis și la început, când am plecat de acasă și am venit să particip la Supraviețuitorul, îmi doresc să câștig! Optimistul din mine își spune cuvântul! Ne vedem diseară!”.

 

Luni seara, în ultima ediţie înregistrată Supravieţuitorul, Otniela, Lucian, Robert, Andrei şi Iulian au avut de trecut trei probe solicitante pentru a-şi asigura un loc printre finalişti. În urma probelor extrem de dificile, Lucian, Otniela şi Iulian au dovedit că sunt adevăraţi supravieţuitori, au luptat remarcabil şi au ajuns în finală.

supravietuitorul-4

 

În primele zile pe insula din Filipine, Otniela îşi dorea să plece acasă, însă cu o ambiţie de fier şi foarte multă voinţă, ea a trecut peste toate obstacolele şi a luptat cot la cot cu băieţii de fiecare dată. Otniela este make-up artist, este o fire sportivă, extrem de energică, iubeşte aventura şi îşi doreşte ca în viaţă să facă doar ceea ce îi place, să nu fie nevoită să facă lucruri de care nu se simte atrasă, iar în ceea ce priveşte viitorul, Otniela spune că: Dacă mi-aş programa viitorul, cred că l-aş face pe Dumnezeu să râdă.

supravietuitorul-pro-tv-proba-de-imunitate

 

Lucian a fost unul dintre cei mai controversaţi concurenţi din Supravieţuitorul. Cu toate că a fost primul eliminat şi trimis pe Insula exilului, el a rezistat şi a fost primul care a intrat în marea finală. Lucian este barman, a făcut trei ani de box, şapte ani înot şi trei ani baschet, este foarte atent la alimentaţie şi încearcă să aibă un stil de viaţă sănătos. A început competiţia încrezător în forţele lui, s-a înscris pentru a câştiga, iar la început spunea că: „Mă voi conforma situaţiei cu calm, voi căuta să-mi asigur existenţa.”

 

Iulian şi-a serbat ziua de naştere în Filipine, alături de colegii săi din Supravieţuitorul. Este cel mai mic concurent din joc, are doar 19 ani, dar a dovedit că este un om puternic, ambiţios şi că nimic nu este imposibil. Iulian este sportiv de performanţă, îi place să-i ajute pe ceilalţi şi să încerce lucruri noi şi este o fire competitivă. În momentul în care a decis să se înscrie în competiţie, Iulian spunea: „Consider că ăsta e momentul în care bunurile materiale sau statutul social nu pot influenţa viaţa de pe insulă.”

supravietuitorul

 

În seara aceasta, de la 20:30, în marea finală LIVE, Otniela, Lucian şi Iulian vor afla voturile colegilor lor care formează juriul Supravieţuitorul, Adina, Andreea, Raisa, Mircea A., Mircea S., Andrei, Robert, care vor stabili câştigătorul premiului în valoare de 100.000 de euro şi titlul de unicul supravieţuitor.

 


Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Reality Show

Andrei Duban a fost învins de Cristi Mitrea la Ferma vedetelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ieri seară, de la 21:30, telespectatorii au fost martorii unul duel plin de tensiune între echipa Cristi Mitrea – Wanda și Andrei – Grațiela Duban.

După trei probe de foc în care au dat tot ce au avut mai bun echipa, Andrei și Grațiela Duban au pierdut duelul! Astfel, Grațiela este a treia concurentă care a rămas fără partener și va trebui să se repoziționeze în fața colegilor din fermă.

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 9.2 puncte de rating și 26.0% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obținut 4.5 puncte de rating și 12.9% share.

Aproximativ 1.6 milioane de telespectatori au urmărit duelul tensionat, iar în minutul de aur, de la 21:50, peste 2.4 milioane de telespectatori au fost alături de concurenți.

Ziua de naștere a Patriziei a fost motiv de sărbătoare în fermă! Cu toții s-au bucurat când au primit ingrediente pentru a face tort, au cântat și s-au înveselit! Nea Rață le-a dat toți banii pentru sarcinile bine făcute și le pregătește noi materiale pentru a continua construcția începută.

Cristi Mitrea l-a provocat pe Andrei Duban la duel gândindu-se că este cel mai potrivit adversar la categoria lui: „Mă bucur dacă în ochii lui sunt periculos, înseamnă că n-am venit degeaba!”, a declarat Andrei.

 

La prima probă, Mută ouăle, cele două echipe au trebuit să transporte cât mai multe ouă în linguri, dintr-un coș în altul, în decurs de 10 minute. Wanda a fost un real sprijin pentru Mitrea, iar în familia Duban s-a instaurat tensiunea de la un schimb acid de replici: „Mă joc, dragul meu!”, i-a spus Grațiela, iar Andrei a răspuns: „Pe nervii mei?!”. Echipa Cristi Mitrea și Wanda au reușit să câștige detașat prima probă!

La cea de-a doua probă, Mulge oaia, au avut la dispoziție 3 oi pe care au trebuit să le mulgă și să umple un cilindru cu lapte până la marcaj. Grațiela a fost mai îndemânatică și experiența din fermă a ajutat-o să egaleze scorul.

La a treia probă, Potcoavele în fân, cei doi dueliști au căutat, legați la ochi și îndrumați de partenerele lor, potcoavele ascunse în fân. Cel care a reușit să strângă primul cele 15 potcoave și să câștige duelul a fost Cristi Mitrea.

Andrei Duban a părăsit Ferma vedetelor cu lacrimi în ochi: „Nu știu dacă să mă bucur sau nu. Mă hrănesc mai mult cu gândul că merg acasă la băiatul meu și o să îl văd cum crește!”.

Săptămâna viitoare, miercuri de la 20:30 și joi de la 21:30, telespectatorii vor vedea pe cine lasă Andrei în poziția de fermierul săptămânii, cine vor fi următorii servitori și cum se va descurca Grațiela singură în Ferma vedetelor, după ce i-a plecat cel mai important aliat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Alina Pușcaș și Cornel Păsat au făcut pentru prima dată virșli, în Transilvania, la “Ie, Românie”: “A fost destul de complicat”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Alina Pușcaș și Cornel Păsat îi dau o mână de ajutor lui Mircea Radu să găsească fetele cele mai frumoase și localnicii cei mai talentați din Transilvania, vineri, 16 martie, de la ora 20.00, la “Ie, Românie”.

În aventura lor rurală, Alina Pușcaș, prezentatoare a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!” și actriță în serialul “Fructul oprit”, și cunoscutul coregraf Cornel Păsat au bătut la pas localitățile Săsciori, Săliște, Căpâlna și  Pianu, pe parcursul mai multor zile, ca să descopere cele mai mândre și vrednice fete din sat, dar și pe cei mai înzestrați localnici și să-i convingă să vină la preselecții.

Dacă Alina s-a arătat mirată de cât de multe fete cu ochi albaștri a întâlnit aici, Cornel a mărturisit că și-a pus silueta în pericol, pe toată perioada șederii, din cauza delicioaselor preparate cu care l-au îmbiat oamenii locului. În Transilvania, Cornel Păsat nu doar a gustat din minunatele și aburindele gogoși, clătite, cornulețe, plăcinte cu ceapă cu care l-au ademenit ospitalierii localnici, dar a și pregătit cârnăciori specifici zonei. Împreună cu Alina Pușcaș, a făcut pentru prima dată virșli,  adică niște cârnați din carne de capră sau oaie, în amestec cu carne de porc. “A fost destul de complicat, pentru că mațul de oaie în care trebuie împinsă carnea este foarte subțire și se rupe repede. Ori noi nu aveam voie să greșim”, povestește Alina. Ce au reușit ei să facă, telespectatorii vor vedea vineri seară.

Pe toată perioada șederii lor în Transilvania, Alina și Cornel au fost foarte impresionați de ospitalitatea oamenilor, “de cât sunt ei de mulțumiți cu puținul pe care-l au”, de jovialitatea și energia acestora.

Cine sunt frumoasele pe care ei le-au descoperit aici, dar și care sunt cei mai talentați români din zonă, telespectatorii vor afla, vineri, 16 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

EXATLON: Roxana, Alina si Lupu, propunerile pentru eliminare din partea Razboinicilor

#Echipa a pierdut la mustata dreptul la imunitate, in jocul sportiv de aseara, din Arena

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Faimosii au invins aseara, cu scorul de 10 la 9, lupta fiind una stransa de fiecare data cand jucatorii se aflau pe barna ingusta, dovedindu-si forta si abilitatile de adevarati gladiatori.

In inferioritate numerica, inca de la debutul probei, Razboinicii pareau ca vor castiga aseara dreptul la imunitate, dar si casa pentru trei zile, miza dubla pusa la bataie, dar Faimosii s-au repliat si au invins pentru a patra oara consecutiv, la jocul din Arena.

Alex, cel care se considera vinovat pentru esecul Echipei de aseara, din cauza faptului ca a pierdut punctul care a facut diferenta ce i-a desemnat castigatori pe Faimosi, si-a castigat protectia aseara in ceea ce priveste eliminarile, ca urmare a faptului ca a castigat proba individuala.

Stefan, player of the week, in Echipa Razboinicilor

Alaturi de acesta, si Stefan s-a bucurat de imunitate datorita faptului ca este concurentul care a adunat cele mai multe puncte pe parcursul saptamanii, fiind desemnat player of the week.

“Este si o povara sa fii player of the week pentru ca urmeaza sa iti nominalizezi unul din membrii echipei tale cu care razi, plangi, te certi, te impaci si treci prin fel si fel de emotii si momente. Asta este momentul cand trebuie sa nominalizez un apropiat”, s-a confesat Stefan aseara.

Armonia si linistea a domnit in tabara Razboinicilor, in momentul in care acestia si-au anuntat cei trei concurenti nominalizati spre eliminare; primul a fost Lupu, desemnat de echipa, Roxana a fost propusa de Stefan, iar Alina a fost nominalizarea venita din partea lui Alex.

In aceasta seara, incepand cu ora 19:45, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine este Razbonicul care va parasi competitia ce i-ar fi putut aduce marele premiu de 100.000 de Euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending