HomeMAGAZINEvenimenteFinala Rowenta Elite Model Look 2008, in exclusivitate la TVR 1

Finala Rowenta Elite Model Look 2008, in exclusivitate la TVR 1

TVR 1 difuzeaza sambata, 18 octombrie, de la ora 20.15, finala Concursului National de Modele – Rowenta Elite Model Look 2008. Inregistrarile acestui concurs au avut loc in TVR marti, 14 octombrie, data la care a fost aleasa tanara care va reprezenta Romania la concursul international din acest an, ce se va organiza in China. Ea se numeste Catalina Balau, are 16 ani si este din Iasi.

Inregistrarea concursului din China, la care vor participa cele mai frumoase modele din 70 de tari, va putea fi urmarita de telespectatorii romani la TVR 1 in 9 noiembrie de la ora 20.15. Prin aceasta transmisie, TVR 1 va incheia un parcurs inceput in luna iulie, cand a fost difuzat primul episod al desfasurarii selectiei nationale. Pe scurt, cele 12 episoade au concentrat munca a nenumarati specialisti, a celor aproximativ 1600 de tinere candidate, saptamani intregi de preselectie si antrenament, 5.000 de km parcursi, peste 1000 de ore de filmare si peste 10.000 de metri de banda.

In concursul de sambata veti urmari evolutiile celor 14 finaliste: Oana, Corina, Catalina, Diana, Ana-Maria, Deea, Madalina, Patricia, Gabriela, Melinda, Cecilia, Andreea, Mihaela si Cristina pentru a castiga finala nationala. Toate au fost extraordinare dar, din pacate, nu a putut exista decat o singura invingatoare, iar juriul a avut o sarcina foarte grea pentru departajarea lor.

Din acest motiv, juriul finalei selectiei romanesti a avut in componenta sa si doi specialisti de renume international, reprezentanti de varf ai companiei Elite, liderul mondial in industria modelingului, care manageriaza peste 800 de modele, de pe cinci continente. Este vorba de Victoria-Anne da Silva, director Elite Model Look Franta si Iamze Kitsmarishvili, director Elite Model Look Georgia. Lor li s-au adaugat Alexandra Coliban de la agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT, detinatoare a licentei Elite pentru Romania, organizatoare a concursului, Malvina Cervenschi, vedeta TVR, Maria Pauna, make-up artist, Diana Dumbrava, marketing manager Rowenta Romania, Doina Covaci, castigatoarea Rowenta Elite Model Look – 2007, Alin Galatescu, analist de moda si Cosmin Gogu, fotograf profesionist.
www.tvr.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns