HomeALL MEDIAFinala show-ului SUPRAVIEŢUITORUL va avea loc în dată de 22 noiembrie, în direct la PRO TV. Votul pentru desemnarea câştigătorului a început!

Finala show-ului SUPRAVIEŢUITORUL va avea loc în dată de 22 noiembrie, în direct la PRO TV. Votul pentru desemnarea câştigătorului a început!

Începând de săptămână aceasta, până pe 22 noiembrie, românii îşi pot vota concurentul preferat din Supravieţuitorul!

Unii au ajuns în Filipine pregătiţi, alţii au crezut că merg în vacanţă, însă ploaia, foamea, probele dure şi alianţele le-au testat tuturor limitele fizice şi psihice şi fiecare a rezistat după cum i-a dictat caracterul. Tu votezi acum cine este cel mai simpatic supravieţuitor!

 

Cine crezi că s-a descurcat cel mai bine pe insulă, caracterul cărui concurent te-a cucerit şi cine este cel care a luptat cel mai mult în condiţii dificile? E timpul să-ţi alegi favoritul şi să-i arăţi că l-ai susţinut şi ai fost alături de el în cele 44 de zile petrecute în Filipine! Trimite numele concurentului tău preferat prin SMS la 1264 (tarif 0.48 Euro/ vot, inclusiv TVA) şi acesta poate deveni cel mai simpatic supravieţuitor! Numărul este accesibil din reţelele Telekom, Orange, Vodafone şi Digimobil.

Rezultatul îl vom afla în finala LIVE Supravieţuitorul, care va avea loc pe 22 noiembrie, de la ora 20:30, numai la Pro TV!

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns