HomeTELEVIZIUNEEmisiuniReality show-ul verii „Temptation Island – Insula iubirii” a ajuns la final! Când va fi difuzată marea finală?

Reality show-ul verii „Temptation Island – Insula iubirii” a ajuns la final! Când va fi difuzată marea finală?

Care sunt cuplurile care pleacă împreună și care sunt cele care pleacă separat de la „Temptation Island – Insula iubirii”?

Miercuri, 27 iulie și joi, 28 iulie, Antena 1 difuzează finala emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, unde telespectatorii pot afla care dintre cuplurile sosite împreună pe insulă pleacă la fel cum au venit. Momentul adevărului va scoate la lumină imagini de pe ambele insule, unele dintre ele în premieră, altele deja văzute de concurenții de pe cele două insule.

Cum vor trece concurenții prin această ultimă probă, dacă vor alege demnitatea sau vor continua să mintă și să se mintă singuri, vor înțelege, în sfârșit, unde au greșit și vor fi capabili să ierte și să treacă mai departe peste vorbele grele sau chiar infidelitățile comise rămâne de văzut.

Înaintea mult așteptatelor reîntâlniri dintre cupluri, ispitele vor avea ocazia să-și ia la revedere de la cei lângă care au trăit două săptămâni intense, de la cei pe care i-au ajutat să-și înțeleagă sentimentele față de parteneri și chiar să se cunoască mai bine pe ei înșiși. Unii dintre concurenți vor înțelege abia acum că ispitele și-au jucat rolul, iar acum a sosit momentul să părăsească scena pentru a-i lăsa să se confrunte cu propriile relații.

Câte mai pot fi salvate și câte nu telespectatorii vor afla miercuri și joi, în ultimele două ediții ale emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, ce vor fi difuzate la Antena 1 cu începere de la ora 20.30.

INSULA IUBIRII ANTENA 1 (2) INSULA IUBIRII ANTENA 1 (1)

MARIUS GOGOASE

MARIUS GOGOASE

MATEI

MATEI

ROBERT POPESCU

ROBERT POPESCU

DEEA

DEEA

Francesca Feraru

Francesca Feraru

Maria Ilioiu

Maria Ilioiu

Ramona Osz

Ramona Osz

insula iubirii radu valcan ANTENA 1

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns