HomeMAGAZINEvenimenteFinalistii Cerbul de Aur: Tony Poptămaş, Desperado, Răzvan Krivach şi Dragoş Chircu

Finalistii Cerbul de Aur: Tony Poptămaş, Desperado, Răzvan Krivach şi Dragoş Chircu

Tony Poptămaş & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Răzvan Krivach şi Dragoş Chircu au fost desemnaţi reprezentanţi ai României la Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2008, în urma unei selecţii finale ce a avut loc duminică seara, în emisiunea „Taverna estival”, de la TVR.


Aceştia au fost aleşi dintr-un total de şapte concurenţi, care i-a mai inclus pe Alin Văduva, Annamari Dancs, Florentina şi Provincialii. Tony Poptămaş & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Răzvan Krivach şi Dragoş Chircu vor concura în cadrul Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2008, care se va desfăşura în perioada 3 – 8 septembrie la Braşov, alături de 27 de cântăreţi din străinătate.


Ultima ediţie a Festivalului Cerbul de Aur a avut loc în septembrie 2005. În 2006, TVR a anunţat că festivalul îşi va schimba locul de desfăşurare pentru „reinventarea brandului”, pentru ca mai apoi să anuleze complet evenimentul, motivând lipsa unui buget aferent, Televiziunea Publică implicându-se în derularea mai multor proiecte de anvergură, precum „TVR 50” sau Eurovision Junior.[nextpage]

 

Alexandru Sassu, preşedintele-director general al SRTv, a anunţat încă din decembrie 2007 că, pentru Festivalul Cerbul de Aur, care în 2008 a împlinit 40 de ani de la debut, conducerea SRTv a decis să pregătească „ceva special”. Cerbul de Aur a avut parte de o istorie sincopată, fiind întrerupt în anul 1972 şi reluat abia după 20 de ani, în 1992

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns