HomeMAGAZINEvenimenteFinaliștii sezonului cinci Vocea României, Michel Kotcha și Tomi Weissbuch, cântă la Happy Run – Race for the Cure

Finaliștii sezonului cinci Vocea României, Michel Kotcha și Tomi Weissbuch, cântă la Happy Run – Race for the Cure

Finaliștii celui de-al cincilea sezon Vocea României, Michel Kotcha și Tomi Weissbuch, vor cânta mâine, în Parcul Herăstrău, în cadrul celei de-a doua ediții din România a evenimentului Happy Run – Race for the Cure. Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca – ambasador al Fundației Renașterea – și Cove și reprezintă cea mai importantă cursă internațională de sărbătorire a învingătoarelor în lupta împotriva cancerului de sân, de informare și strângere de fonduri pentru această cauză.

Michel și Tomi s-au alăturat bucuroși acestui amplu proiect și vor cânta sâmbătă pentru toți cei care vor fi prezenți în Parcul Herăstrău. ”Este o mare plăcere să vă anunț că voi fi alături de voi sâmbătă la acest important eveniment organizat de Fundația Renașterea. Abia aștept să ne distrăm împreună și să fim alături de învingătoarele în lupta împotriva cancerului de sân. Sunteți pupați și așteptați, cu mic cu mare, în Herăstrău!”, a spus Michel Kotcha.

Happy Run - Race for the Cure ANDREEA ESCA

Tomi, plin de optimism și fericire, a completat: ”Salutare, lume! Eu consider că în țara asta încă mai putem schimba ceva. Dacă și tu crezi la fel, vino la Happy Run – Race for the Cure și susține cauza cântând cu mine! Împreună putem schimba lumea. Te alături?”.

Happy RunRace for the Cure va avea loc în București, pe 4 iunie, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, iar cursa este structurată pe 3 categorii: 5 km – competiție alergători, Fitness Walk – 5 km – plimbare pentru persoane de toate vârstele și Fun Walk – 1 km – plimbare.

Fondurile strânse vor fi folosite pentru a acoperi costul de manoperă pentru perucile din păr natural, ce vor fi oferite pacientelor oncologice, susținere psihologică pentru paciente și campanii de informare asupra importanței prevenției și a depistării precoce a cancerului de sân.

Michel Kotcha

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns