HomeALL MEDIAFlorentina Opriş a lansat a doua carte, „Trup şi suflet sănătos şi frumos”(galerie foto)

Florentina Opriş a lansat a doua carte, „Trup şi suflet sănătos şi frumos”(galerie foto)

Pe 22 ianuarie, prezentatoarea Prima TV Florentina Opriş a dat startul primăverii cu noul ei proiect de suflet, cea de-a doua carte, intitulată „Trup şi suflet sănătos şi frumos”. 

 

În paginile acestui volum, Florentina îşi invită cititorii să regăsească bucuria de a trăi învăţând din experienţele unor mari iniţiaţi pe care i-a întâlnit în Himalaya şi din poveştile de viaţă ale câtorva vedete îndrăgite, printre care Livia Taloi, Valentina Pelinel sau Catinca Roman.

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul a numeroşi colaboratori şi a avut loc la BăneasaShoppingCity în prezenţa unui public numeros. Printre personalităţile prezente la lansare s-au numărat Mihaela Tatu, Cristian Ţopescu, Mihaela Borcea, Roxana Iliescu, Iuliana Marciuc, dar şi exploratoarea Uca Marinescu, Petru Luhan, Ovidiu Bojor şi dr. Dana Miricioiu.

Sesiunea de autografe a fost urmată de un cocktail la restaurantul Ambasad’Or. „Mă bucur că am alături prieteni minunaţi. Şi simt că aici, cu mine, este acum un alt om deosebit, pe care l-am avut alături timp de 25 de ani.”, a mărturisit Florentina, referindu-se la soţul ei, Sorin.

Pe Florentina Opriş o puteţi urmări în fiecare săptămână, la „Sport, dietă şi o vedetă”, numai la Prima TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns