HomeTELEVIZIUNEEmisiuniFlorian Ghimpu, Spiderman la “Copiii spun lucruri trăsnite”(galerie foto)

Florian Ghimpu, Spiderman la “Copiii spun lucruri trăsnite”(galerie foto)

Maura Beica este din Târgul Mureş şi este cea mai mare fană a lui Spiderman. Fetiţa are pereţii camerei pictaţi cu scene din serialul preferat, Omul Păianjen fiind omniprezent în dormitorul micuţei. Mai mult decât atât, ea are şi costum de Spiderman şi a învăţat chiar să se caţăre precum eroul ei. 

 

Când a venit la preselecţiile pentru emisiunea “Copiii spun lucruri trăsnite”, Maura le-a povestit celor din echipa de producţie toate acestea şi i-a rugat să-i aranjeze o întâlnire cu Spiderman.

Şi pentru că a convins că face parte din categoria copiilor care spun lucruri trăsnite, fetiţa a fost selectată să participe la show-ul de la Prima TV. Astfel, la filmari, Maura a avut parte de o surpriză. Spiderman a venit să o cunoască pe cea mai mare fană a sa. Sub costumul omului păiajen se ascundea însă Florian Ghimpu, prezentatorul emisiunii.

Foarte atentă la detalii, Maura a avut dubii în ceea ce priveşte autenticitatea personajului. Florian a făcut faţă cu brio situaţiei şi a convins-o pe Maura că este adevăratul Spiderman.

La finalul întâlnirii, fetiţa a fost declarată oficial “Cea mai mare fană Spiderman din Târgul Mureş, Ardeal şi Ţara Românescă” şi a fost numită “Spiderfetiţa”.

Dacă vreţi să vedeţi cum a decurs întâlnirea dintre Maura şi Spiderman şi de ce nu a crezut de la început în autenticitatea Omului Păianjen, aflaţi urmărind “Copiii spun lucruri trăsnite”, marţi, 13 noiembrie, de la ora 20:30, la Prima TV.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns