HomeLIFE STYLEFlorin Botea, cel mai prolific regizor din Romania

Florin Botea, cel mai prolific regizor din Romania

Se stie ca pentru realizarea unui videoclip este nevoie de foarte multa munca si timp acordat fiecarui proiect in parte, insa putini regizori reusesc sa redea in imagini mesajul unei piese asa cum trebuie. Ei bine, se pare ca Florin Botea reuseste sa faca acest lucru foarte bine si surprinde placut cu fiecare videoclip lansat.

Acesta si-a inceput cariera in anul 2002, cand s-a lansat ca regizor si a avut parte de multe productii. Nemultumit de anumite interpretari ale muncii sale in colaborare cu alti oameni din industrie, Florin a inceput usor sa se ocupe singur de proiectele sale, iar decizia a fost una de bun augur pentru ca in momentul de fata este cel mai prolific regizor din Romania, avand peste 200 de clipuri la activ.

Desi a lucrat cu o buna parte din industria muzicala, acesta promite sa nu se opreasca pana nu “apuca sa colaboreze cu toti”. Printre productiile recente se numara si videoclipul piesei “Zaleilah” al trupei Mandinga, care ne-a reprezentat anul acesta la Eurovision, iar Florin i-a sustinut inca de la inceput.

De curand a colaborat si cu unul dintre coregrafii lui Usher pentru filmuletul “Get ready to dance with Mandinga”, iar acest lucru poate reprezenta o eventuala rampa de lansare in strainatate, deoarece videoclipurile realizate de el se bucura de milioane de vizualizari pe Youtube. Florin Botea poate fi gasit pe Facebook pe pagina RivalFilm, dar si pe pagina persoanala, http://facebook.com/dnulbotea.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment

Lasă un răspuns