HomeTELEVIZIUNEPremieră TVFlorin Busuioc, Cătălin Neamțu și Tania Popa vin la PRO TV în noua producţie România, jos pălăria!

Florin Busuioc, Cătălin Neamțu și Tania Popa vin la PRO TV în noua producţie România, jos pălăria!

Florin Busuioc, Cătălin Neamțu și Tania Popa s-au pregătit intens pentru a aduce în fața telespectatorilor multă voie bună, umor și vedete, care mai de care, ce se vor întrece în probe amuzante la România, jos pălăria!, din 19 septembrie, în fiecare marți, de la 21:30, numai la PRO TV.

 

România, jos pălăria! este o emisiune concurs, care pune în centrul atenției țara noastră, prin tot felul de detalii amuzante, perfectă pentru o seară frumoasă petrecută alături de întreaga familie. Informații interesante, personalități de seamă care au contribuit la istoria sau la cultura acestei țări, omagii aduse marilor actori, dar și românilor din zilele noastre care luptă să pună România pe harta internațională a lumii prin realizările lor sunt doar câteva elemente ce transformă această emisiune într-un show care are atât emoți, cât și divertisment.

 

România, jos pălăria este un format care m-a cucerit pe loc pentru că este unic! Știu cât este de ușor să găsim motive pentru care să nu apreciăm țara în care trăim, însă mai știu și că există extrem de multe motive pentru care să spunem: Jos pălăria!, trebuie doar să vrem să le vedem. Noi le arătăm telespectatorilor o parte din aceste motive! Avem mult umor, avem și emoție, avem invitați minunați, avem doi căpitani de echipă cu care este greu să concurezi la capitolul umor! Avem invitați speciali, avem muzică live, avem dans, avem explozii și avem un public minunat, care se implică activ în concurs! Din 19 septembrie vă invit să spunem cu toții: România, jos pălări! și să râdem pe cinste!, a declarat Florin Busuioc, gazda emisiunii.

 

Cătălin Neamțu, căpitanul echipei albastre a mărturisit entuziasmat: Abia aștept să vadă toată lumea cât de mult ne-am distrat noi la filmări! Nu credeam că mă pot distra atât de tare muncind. Cred că la România, jos pălăria! cel mai important lucru este raportul dintre umor și informațiile utile pe care telespectatorii le vor descoperi. Eu sunt convins că cei de acasă vor sta pe canapea, vor intra în atmosferă emisiunii și vor da primii răspunsurile corecte. Nu îmi e rușine să recunosc că așa făceam și eu când prindea un concurs! Hai, echipa albastră!!

 

Fiecare ediție de filmare m-a stors de energie într-un mod atât de plăcut și mi-a demonstrat încă o dată că eu nu mi-am descoperit încă butonul de pornire/oprire! Sunt tot timpul 100% acolo. Aproape că am leșinat de râs și mi-am pierdut vocea de câteva ori, însă toate eforturile mele au meritat! Am avut invitați minunați, care au intrat repede în jocul nostru și au dat și ei 100%, iar asta face din Romania, jos palaria! un proiect minunat la care se poate uita intreaga familie.Echipa mea, echipa roșie este cea mai bună, așa că îi invit pe telespectatori să ne încurajeze de acasă!, a declarat Tania Popa plină de entuziasm.

 

De marți, 19 septembrie, de la ora 21:30, telespectatorii sunt invitați să intre și ei în jocul lui Busu, alături de Tania Popa și Cătălin Neamțu, pentru a putea spune România, jos pălăria!

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns