HomeTELEVIZIUNEEmisiuniFlorin Calinescu impreuna cu Tanti Florica vin in premiera la ProTv International

Florin Calinescu impreuna cu Tanti Florica vin in premiera la ProTv International

In premiera la ProTv International, Monica Dascalu o va intampina sambata, de la ora 17:30 pe invitata sa, nimeni alta decat Tanti Florica, in carne si oase.

Ea nu va veni singura, ci insotita de prietena ei de-o viata, Victorita. Ambele doamne se pregatesc temeinic pentru intalnirea cu telespectatorii ProTv International care au astfel ocazia sa le urmareasca si in alt context decat in platoul serialului “Tanti Florica”.

Nici Monica nu va fi mai prejos si a pregatit multe intrebari. De la cum se inteleg ele ca vecine si prietene, cum au ajuns sa se cunoasca, pana la problemele de familie cu care confrunta, cum isi sustine copiii si cum este alaturi de ei.

Astfel, in aceasta editie cu totul speciala a emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu”, la ProTv International, Florin Calinescu va veni imbracat in personajul sau din perspectiva caruia va si vorbi, imbinand povestirile sale cu amintiri din copilarie despre cum erau familiile clasice si ce preocupari aveau. Adriana Schiopu, interpreta personajului Victorita isi aduce de asemenea personajul indragit.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns