HomeTELEVIZIUNEEmisiuniFlorin Ristei, purtat pe braţe de opt fete la „X Factor”

Florin Ristei, purtat pe braţe de opt fete la „X Factor”

Prima gală live de „X Factor” a fost cel puţin spus spectaculoasă. Interpretări emoţionante, show incendiar, tinere talente şi declaraţii neaşteptate au fost ingredientele care i-au ţinut pe telespectatori în faţa televizoarelor.

Unul dintre concurenţii care au avut grijă să-i ridice pe spectatori în picioare a fost Florin Ristei care a interpretat melodia „Locked out of heaven”. Show-ul pregătit de Florin i-a determinat pe membrii juriului să aibă numai cuvinte de laudă la adresa lui:

„Ţie chiar îţi place să cânţi, chiar îţi place să fii pe scenă. Nu pot decât să apreciez siguranţa, controlul şi plăcerea cu care ai cântat în seara asta”, a mărturisit Cheloo.

Show-ul făcut de Florin a demonstrat că acesta nu doar are o voce impecabilă, dar că face şi spectacol, el fiind purtat pe braţe de opt fete, o parte din baletul de la „X Factor”, în timp ce cânta:

„Nu pot să te vorbesc de rău că mă bate Dumnezeu. Bravo, eşti pe bune un artist complet!”, a declarat Dan Bittman în momentul jurizării, la care Delia a adăugat faptul că îl vede câştigător pe concurentul aflat în grupa ei.

Cea de-a doua gală live „X Factor” va fi în această vineri, de la ora 20:30, la Antena 1, gală în care se vor sărbători cei 20 de ani de Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns